fbpx

Ki lesz az év agrárembere?

Írta: Szerkesztőség - 2015 október 20.

Október 19-től november 27-ig bárki jelölhet vagy jelölt lehet

10 kategóriában
keressük
Az ÉV AGRÁREMBERE
jelölteket

agrárgépészet, agrárkutatás, állattenyésztés, bio- és zöldgazdálkodás, erdészet-vadászat, feldolgozó élelmiszeripar, fiatal gazda, kertészet, növénytermesztés, növényvédelem

Az egyes kategóriák és a fődíj nyertese olyan, a magyar agrárszakmában dolgozó személy, aki az agrárvilág, az őt körbevevő társadalom számára valami hasznosat, innovatívat, előremutatót, újdonságot, társadalmilag értékelhető jót hozott létre.

Ha Ön is ismer olyan személyt, aki a fenti kategóriákban maradandót alkotott, akkor egy egyszerű jelölési folyamat során adja meg neki az esélyt, hogy ő legyen az egyik kategória győztese, esetleg Az Év Agrárembere, vagy közönségdíjasa.

A mezőgazdaság megérdemli a kitüntetést! Az agrotrend.hu mezőgazdasági hírportál által életre hívott Az Év Agrárembere díj pedig ezt a célt szolgálja, úgy, hogy a jövőben olyan gazdálkodókat mutat be a nyilvánosság előtt, akik a gazdaság és a társadalom tartóoszlopai. Az agrotrend.hu portál Az Év Agrárembere díjjal a jövőben azokat a gazdálkodókat tünteti ki, akik rendkívüli teljesítményükkel,  ötletgazdagságukkal, céltudatosságukkal, elköteleződésükkel és kitartásukkal sokat tesznek a mezőgazdaságért. A díj célja a mezőgazdaságban tevékenykedők munkájának, társadalmi felelősségvállalásának elismerése, teljesítményük kiemelése az egész társadalom előtt. A gazdálkodók, agrárszakemberek jelentkezését október 19-től várjuk, a jelöltek jelentkezhetnek maguk, vagy más is javasolhatja őket! Csatlakozzon Ön is!

További információk:
azevagrarembere.hu honlapon és a szaksajtóban!