MAGNUM CVX-széria — tiszta erő!

Az új Magnum-szérián számottevő teljesítménynövekedés történt, a legfejlettebb motortechnológiának és a folyamatosan változó áttételű CVX váltónak köszönhetően.

 

 

Top modell — 419 lóerővel

Folyamatosan változó áttételű CVX váltó

Az új Magnum-széria gépei a jól bevált, 8,7 literes FPT Tier4a motorral vannak szerelve, amelyeknél kizárólag SCR-technológiát használnak.

Jelentős új opció a CVX váltó, amelyet kifejezetten a Magnum-szériához fejlesztettek. Az egységet a CASE IH üzemében gyártják, Racine-ban, az Egyesült Államokban.

 

 

Az új váltó 4 mechanikus tartománnyal rendelkezik, ami a nagyobb hatékonyságot hivatott szolgálni mind talajmunkában, mind szállításban. A traktor APM- (automatikus teljesítményvezérlés) rendszerrel van ellátva, amely a váltó és a motor folyamatos kommunikációjának köszönhetően az optimális üzemanyag-fogyasztás érdekében mindig a megfelelő fordulatszámon és áttétellel dolgozik, az adott terhelésnek megfelelően. Ez a váltó még rendelkezik egy úgynevezett active stop control funkcióval, amely a traktort álló helyzetben tartja lejtőn is, a fékpedál lenyomása nélkül.

Hatalmas hidraulikateljesítmény

Az új Magnum-széria hatalmas teljesítményt biztosít mind emelőkapacitásban, mind egyéb hidraulikus funkciók területén, a 228 vagy 288 liter/perc szállítási kapacitásnak köszönhetően. A traktor 6 pár elektrohidraulikus kihelyezett szeleppel is felszerelhető, átfolyás szabályzóval és időzítővel, mindkét irányban. Opciósan a gép 5 tonna emelőkapacitású fronthidraulikával is rendelhető.

 

 

Nagyobb kényelem

A CASE IH mérnökei az alvázat is továbbfejlesztették, ennek köszönhetően a traktorok új 5-ös kategóriájú rugózott mellső híddal szerelhetők. Az új hátsó hídnak köszönhetően akár 2,15 m átmérőjű hátsó abroncsok is felszerelhetőek.

Az újragondolt kabin a kategóriában a legcsendesebb. Opcióként bőr kárpitozás is kérhető a 69 dB(A)-es kabinba. A legújabb generációs AFS 700 érintőképernyős monitor ISOBUS-kompatibilis, így a munkagépek vezérlése és az ACCUGUIDE automata kormányzás bármely GPS-jel használatával is vezérelhető innen, a traktor egyéb funkciói mellett.

 

 

Az idei évben több demó-programot és szántóföldi bemutatót tervezünk, ahol az érdeklődők az új Magnum CVX-et megtekinthetik és kipróbálhatják.

Agro-Békés Kft.

aratás mezőgazdaság motortechnológia szántóföld traktor