fbpx

Steyr traktorok a hazai piacon

Írta: Szerkesztőség - 2012 augusztus 08.

Az Agro-Tipp No.1. Kft.-t 1996. június 19-én alapítottuk, és a cég a kezdetektől egészen 2011-ig kizárólag mezőgazdasági gépalkatrészek forgalmazásával foglalkozott. A géptípusonként forgalmazott alkatrészek rendkívül széles skálán mozognak; az általunk kínált pótalkatrészek közül kiemelnénk a CNH csoportba tartozóakat.

2011 júniusában új, tolnai telephelyünkre költöztünk, amely a mai kor igényeinek minden szempontból megfelelő központi műszaki-kereskedelmi bázis. Itt 2 hektár területen 1 000 m2-es raktárépület, 300 m2 teljes körű és korszerű szerviz és 360 m2-es irodaépületet áll rendelkezésünkre. A gépek tárolására az idei évben építünk egy 500 m2 alapterületű fedett géptároló, bemutató létesítményt. Új telephelyünk használatbavételét megelőzően már megkezdtük szerviztevékenységünket; ez a 2011. év sikertörténete. Telephely-fejlesztésünk nem titkolt szándéka a gépértékesítés megkezdése volt.

 

2012. április 2-án az Agro-Tipp No.1. Kft. importőri szerződést írt alá a CNH International SA-val, a STEYR traktorok magyarországi forgalmazására

 

Erre az idei év tavaszától kerülhetett sor. Cégünk életében ezzel új fejezet kezdődött: 2012. április 2-án az Agro-Tipp No.1. Kft. importőri szerződést írt alá a CNH International SA-val, a STEYR traktorok magyarországi forgalmazására.

Az első gépek júliusban érkeztek meg tolnai telephelyünkre. Az érdeklődők számára az 55 LE és a 230 LE közötti kategóriában tudunk erőgépeket ajánlani. A teljes palettából kiemelnénk a traktorsor 8 db – rendkívül gazdaságosan üzemeltethető – fokozatmentes (CVT) váltóval szerelt modelljét, 130 LE-től 230 LE-ig.

A STEYR traktorgyár hosszú évek tapasztalatával rendelkezik az erdészeti, a kommunális és ipari alkalmazások terén is.

A STEYR traktorok értékesítése nagy feladatot ró cégünkre. Egyik oldalról egyszerűnek tűnik, mivel majdnem a nulláról indulva csak sikeres és felfelé ívelő lehet ez a tevékenység. Másik oldalról bonyolultabb a helyzet, mivel a traktorsor nem teljes. Sikerünk záloga lehet viszont az, hogy a nagy múlttal rendelkező STEYR név jól cseng a magyar piacon.

 

1000 nm-es raktár gondoskodik a teljes körű alkatrészellátásról

 

Az átlagosan 100 millió forintot meghaladó raktárkészletünk, korrekt és korszerű szervizünk garancia a következő időszakban hazai piacra kerülő STEYR traktorok profi alkatrészellátására. Véleményünk szerint a GÉP, ALKATRÉSZ, SZERVIZ hármas egy egymástól el nem választható egységet kell hogy képezzen, amelyet mi meg is valósítottunk. A gépek szervizfeladatainak elvégzésére nemcsak a technikai feltételek adottak, hanem jól felkészült szerelőgárda is a rendelkezésre áll mindezek elvégzéséhez. A gyors, korrekt ügyintézés, a teljes körű alkatrészháttér tevékenységünk alappillére, amelyre továbbra is fokozott figyelmet fordítunk, hiszen az elégedett Steyr traktor vásárló és üzemeltető bizalmának ez lehet a záloga.

 

Júliusban megérkeztek az első Steyr traktorok az Agro-Tipp Kft. tolnai telephelyére

 

Gépeink értékesítését a Deutsche Lízing és a CNH International SA. kedvezményes finanszírozási konstrukciói segítik.

Kérje ajánlatunkat szántóföldi, erdészeti, kommunális és ipari alkalmazásokra valamint a kedvezményes finanszírozási lehetőségekre!