szakmai

Formálisan is megalakult az AgroFIELD Termelői Club, négy termelővel és egy négy helyszínes no-till +1 kísérlettel.
Hajdúböszörmény ad otthont a Portfolió szakmai rendezvényének.
A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow az év legnagyobb szakmai rendezvénye.
MKB Agrárpartner: lehetséges a banki átutalás a búzamező közepéről és a kombájn adatai megjelenhetnek a mobiltelefonon!
Arassa le ön is a hasznot a Bayerrel!
Gyommentesség, növényvédelem a napraforgó-termesztésben
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ötletversenyt hirdet a mezőgazdaság hosszú távú kihívásaira,
AGROmashEXPO és AgrárgépShow a HUNGEXPÓN, 2019. január 23-26.
Az ingyenes belépéshez az idei évtől a kamara által kiadott őstermelői igazolványra vagy az új kamarai kártyára lesz szükség.
Szakmai bemutató, ahol mindig új dolgokat tanulhat! A Vaderstad öt helyszínen tartott júliusban szántóföldi demó körutat, ahol az újdonságok mellett már a jól ismert munkaeszközöket is láthatták a [...]
Az őszi kalászosok vetőmag-ellátási helyzete az egyik kiemelt fontosságú pontja a hazai gabonatermesztésnek
11 éve a Valkon Kft. élén
Mindig is voltak és talán vannak is olyan családok, ahol a szakma, a mesterség, a hivatás megválasztása a fiatalok számára nem jelent nehézséget...
2018. április 11-12-én immáron 7. alkalommal került megrendezésre az AXIÁL Gyakorlati Akadémia szakmai rendezvény a szarvasmarhatartók, azon belül is elsősorban a tejtermelő gazdaságok vezetői részére.
Hazánkban az elmúlt öt évben az őszi káposztarepce vetésterülete növekvő tendenciát mutat és a legstabilabb jövedelmet biztosító szántóföldi kultúrává vált.
A magyar termőhelyi viszonyok között a 600 méter tengerszint feletti magasságban elhelyezkedő Zirci-fennsík sajátos gazdálkodási lehetőségeket kínál.
A 22. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum (22. TNF) második napján a növényorvos szakemberek a hagyományokhoz híven egy szakmai kirándulás keretében kellemes élményekkel és új ismeretekkel gyarapodhattak.