pályázat

Jól teljesít a mezőgazdaság, de elengedhetetlen a fejlesztés.
A pályázat a legfontosabb természeti és időjárási kockázatokra kötött mezőgazdasági biztosítás díjához nyújt támogatást.
A jelenlegi körülmények között a vízelvezetés helyett a vízmegtartásra kell törekedni
Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre „Az Év Agrárembere Díj”
Több ponton is módosult a mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése pályázat.
Az idei évben az Agrárminisztérium közönségdíjat is átad a pályázatokat benyújtó tanyagazdák egyikének.
A több mint 60 éves múlttal rendelkező németországi Köckerling gyár Magyarországon is jelen van szántóföldi munkagépeivel.
Egymásra épülő, egymást kiegészítő rendszer született, amely teljesíti azt a célt, hogy fiatal és képzett mezőgazdasági szakemberek számára lehetőséget biztosításon új mezőgazdasági vállalkozás létrehozására.
Összességében nincs oka kételkednie a kormánynak abban, hogy az Európai Bizottság meg akarja védeni a Közös Agrárpolitikát, Magyarország pedig partner lesz ebben.
Hogyan lesz a hobbiból szerelem? S miként indul el egy élsportoló élete a mezőgazdaság világa felé?
Az újdonságok között szerepel majd többek között az Év traktora és az Év design traktora címet elnyert Valtra T254 Versu Smart Touch is, amely Hannover után először itt mutatkozik be a régióban.
Az Euralis Kft. rajzpályázatot szervez bármely 14 év alatti gyermek részére, aki kedvet érez rajzoláshoz. A rajzok témája a mezőgazdaság, a szántóföldi élet, ahogy a gyermek látja a munkát a [...]