Tapasztalatok a Sumi Agro szőlő-növényvédelmi technológiájával 2018-ban
A 2018-as évjáratban szőlőink összességében kimagasló hozamok mellett igen jó minőséget adtak
A 2018-as évjáratban szőlőink összességében kimagasló hozamok mellett igen jó minőséget adtak
A szántóföldi növénytermesztés, a szőlő- és gyümölcstermesztés, a zöldségtermesztés és az állattenyésztés fejlődési lehetőségei és a jelen kihívásaira adható válaszok a két napos konferencián.
Az immár több mint egy évtizede minden év augusztus második felében megtartott hagyományos kecskeméti „Alföldi kenyér, szőlő és bor” rendezvény az idén is számos látogatót vonzott.
Jézus születése előtt 400 évvel Thukydidész görög történetíró már így írt.
Ha az ember nemcsak a mának él, és szeretne az orránál tovább látni.
Vágvölgyi Sándorral jó húsz évvel ezelőtt ismerkedtem meg egy szakmai rendezvényen.
Van, aki beleszületik, van, aki beletanul, és vannak sokan, akik komoly más irányú szakmai tanulmányok után térnek vissza a gazdálkodáshoz.
Ezzel a címmel hívta az érdeklődő termelőket és szakembereket III. Tokaji borvidéki szakmai tanácskozására és szabadföldi bemutatójára a Biocont Magyarország Kft. és a házigazda Tokaj-Oremus…
A gyümölcsök között egyik legfinomabb és legértékesebb az étkezésre használt friss szőlő, vagyis a csemegeszőlő.