Több vitamin van a hazaiban, mint az importban
Egészségesebb a hazai: jelentős különbség van a magyar és az import paprika C-vitamin tartalma között.
Egészségesebb a hazai: jelentős különbség van a magyar és az import paprika C-vitamin tartalma között.
Szeretik, mert csíp, mint a darázs, de az édesből több fogy. Á. Fúrús András családi gazdaságában így termelik a paprikákat.
Figyelem, az ajánlat a készlet erejéig tart, egy tétel botanikai mennyiséget tartalmaz.
Kevés volt a friss áru.
A paprikát fertőző növényi vírusok napjainkban is a termésveszteség meghatározó tényezői.
Tizenkétezer tonnára növeli, ezzel megduplázza magyaros ételízesítőinek gyártókapacitását az Univer a 2021-ben.
Az időjárással és a járvány hatásaival is meg kellett küzdeni 2020-ban.
Megéri tv-paprikát termeszteni! – Az eredményes gazdálkodás titkát László Ignác, szentesi termelő foglalja össze exkluzív interjúnkban olvasóinknak.
Szentes a paprika hazája – hangzott el a IX. Magyar Paprika Napja szakmai rendezvényen, melynek fókuszában ezúttal a paprika és a paradicsom növényvédelme szerepelt.
Párásítóval tolják ki a termesztési időszakot – komoly fejlesztés Szegváron.
