fbpx

Rakjuk helyre ezt is: Intralogistica Poland Expo – 2024

Írta: Czékus Mihály - 2023 december 28.

A mezőgazdasági ágazat logisztikai és ellátási lánc menedzsmentje biztosítja, hogy az agrártermékek hatékonyan mozogjanak a szállítótól a termelőn át a fogyasztóig. Hatékony tárolási, szállítási és elosztási folyamatok szükségesek ahhoz, hogy az ellátási lánc a lehető legzökkenőmentesebb legyen. A mezőgazdasági műveletekhez optimalizált logisztika elégedett fogyasztókat, maximális profitot és csökkentett elosztási költségeket eredményez. A raktárgazdálkodás biztosítja a készletek megfelelő tárolását a mennyiségi és minőségi veszteségek minimalizálása érdekében. A megfelelő raktározási struktúrák és rendszerek fontosságát a mezőgazdasági marketingben nem lehet eléggé hangsúlyozni.

A varsói vásárvárosban megrendezésre kerülő egyedülálló rendezvény ideális helyszín a piac kulcsfontosságú piaci szereplőivel való találkozásra

2024.01.24-én nyitja meg a kapuit az Intralogistica Poland Expo.  Ez a raktáron belüli logisztikára, a raktárhelyiség-automatizálási technológiákra, valamint a raktári és ellátási lánc folyamatkezelésére szolgáló rendszerekre és szoftverekre specializálódott szakvásár. A varsói vásárvárosban megrendezésre kerülő egyedülálló rendezvény ideális helyszín a piac kulcsfontosságú piaci szereplőivel való találkozásra, termékeik és megoldásaik bemutatására. A 2024-es év legújabb trendjei, amelyek a raktározási és logisztikai ágazatot alakítják, elsőként ezen a szakkiállításon lesznek láthatóak. A szakkiállítás január 24. és 26. között látogatható.

Varsó külvárosában található, Ptak Warsaw Expo Lengyelország és Közép-Kelet-Európa legnagyobb kiállítási és vásárközpontja. Amely 143.000 négyzetméter kiállítótérrel, 6 modern csarnokkal és 500.000 négyzetméter kültéri területtel rendelkezik. A vásárközpont, a különböző rendezvényein, összességében, évente több mint 1,5 millió látogatót és közel 20 000 kiállítót fogad a világ 70 országból.

CÍMKÉK