fbpx

Az idei év sem telik el a Corteva fajtasor bemutatója nélkül

Írta: Csomor Zsolt - 2020 szeptember 07.

Sajnos a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet nem teszi lehetővé, hogy a szokásos szántóföldi bemutatók, a Portfólió farm rendezvényeken mutassa be a Corteva Agriscience™ a vetőmag és növényvédelmi ajánlatát. Az idei évben a vállalat NYÍLT NAPOK keretében ad lehetőséget a fajtasorok megtekintésére.

 

 

A Corteva Agriscience™ számára kiemelten fontos ügyfelei egészsége, valamint a koronavírus terjedésének megelőzése. Ugyanakkor az is fontos a vállalat számára, hogy ügyfelei és leendő ügyfelei igényeit a lehető legmagasabb szinten kielégítse.

A szakmailag megalapozott fajtaválasztáshoz és a hatékony növényvédelmi technológia kiválasztásához szeretnének segítséget nyújtani. Ennek érdekében a Pioneer kukorica és napraforgó fajtasorok, valamint a Corteva növényvédelmi kísérletek megtekintésére NYÍLT NAPOK keretében biztosít lehetőséget a vállalat Szarvason szeptember 8-9-10-én, valamint Dombóváron szeptember 15-16-17-én.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Csak a regisztrált érdeklődőket fogadják a megadott idősávokban, óránként maximum 10 főre korlátozva a résztvevők számát.