fbpx

Szigorodik a kamarai ügyfélfogadás

Írta: Csomor Zsolt - 2020 március 16.

A Kormány által kihirdetett veszélyhelyzeti intézkedésekkel összhangban a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara napi működése során a lehető legminimálisabbra kívánja csökkenteni a koronavírus járvány terjedésének lehetőségét, ezzel együtt a személyes ügyféltalálkozások számát, ezzel is megóvva munkavállalói és a mintegy 400 ezer kamarai tag egészségét.

 

 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2020. március 16-tól a mintegy 600 fős, országos falugazdász-hálózatánál rendkívüli ügyfélfogadási rendet vezet be. A falugazdászok csak meghatározott, kijelölt irodákban lesznek jelen, és – a megszokottal ellentétben – nem látogatnak ki az ügyfelekhez.

A pontos irodalista és a nyitva tartás a www.nak.hu oldalon érhető majd el, de a Kamara kéri tagjait, hogy személyesen csakis kiemelten indokolt esetben keressék fel az irodákat. A falugazdászok telefonon és e-mailben – akár az [email protected] címen is – a tagok rendelkezésére állnak, az ügyfélszolgálat pedig ingyenesen hívható, a +36 80 900 365-ös zöldszámon.

A NAK vezetősége a fővárosi és a megyei igazgatóságokon dolgozó munkavállalók számára otthoni munkavégzést rendel el. A munkavállalók az otthoni munkavégzés során is a megszokott, magas szakmai színvonalon segítik a kamarai tagokat.

Az intézkedések – a vírushelyzet függvényében – április 6-ig, az egységeskérelem-beadási időszak kezdetéig tartanak.