fbpx

Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés kategóriában

Írta: Fodor Mihály - 2020 január 03.

Nagydíjas traktor a KITE Zrt. forgalmazásában: John Deere 8R sorozatú traktorok

Lezárult a 2020. évi AGROmashEXPO, AgrárgépShow Termékfejlesztési díj pályázatainak bírálata. Az idei évben is Hazai és Nemzetközi díjakra lehetett nevezni, gépesítés, input/szolgáltatás és digitalizáció kategóriákban.

 

 

A három nagydíjas termék közül az egyik a KITE Zrt. által forgalmazott John Deere 8R traktorcsalád lett. A John Deere 8R-es traktorcsalád megjelenése óta az egyik legsikeresebb szántóföldi traktor a magyar piacon. Az új portfólióban 280-410 LE közötti névleges teljesítménnyel rendelkező modellek érhetők el.

Mindegyik típus az IPM-nek köszönhetően terheléstől függően extra teljesítménnyel rendelkezik. Típustól függően Powershift, e23, AUTOPWR váltóval érhetők el a modellek.

A megújult fülke, a perforált bőrülés masszás funkcióval, oldal- és combtámasszal, pneumatikus deréktámasszal, ülésfűtéssel még nagyobb kényelmet biztosít a kezelőnek. Az erőgépek kimagasló ereje egyszerűen és könnyen kezelhető az új CommandPRO vezérlőkarral, amelyen 11 programozható nyomógomb található.

A különböző innovatív funkcióknak és alkalmazásoknak (automata kormányzás, automata táblavégi forduló Expert Alert meghibásodás-előrejelzés, JDLink távfelügyeleti rendszer, +-2 cm jelpontosság, traktor-munkagép automatizálás) köszönhetően a traktor kimagasló hozzáadott értékekkel járul hozzá a precíziós gazdálkodáshoz.

Az új traktorok 2020-tól előrendelhetőek Magyarország egyetlen hivatalos új John Deere gépforgalmazójától, a KITE Zrt.-től.