fbpx

Letölthető a 2. Kertészeti Különszám a Nufarmtól (pdf)

Írta: Szerkesztőség - 2019 július 26.

Új hatóanyagok és aktuális tanácsok a zöldség, gyümölcs, szőlő, dísznövények védelméhez.

A Nufarm Hungária Kft. termékpalettája az elmúlt években több olyan szerrel egészült ki, amely a kertészeti kultúrákban is eredményesen használható. Emiatt éreztük úgy, hogy érdemes 2. kiadással frissíteni a Nufarmer Magazin Kertészeti Különszámát.

Ezen a területen is rengeteg károsítóval kell megküzdeni, amelyek ráadásul a fóliás es üvegházi termesztés során egész évben problémát jelentenek. A zöldség-, dísznövénykultúrák jó része kiskultúrának minősül, és sajnos ezekben csak kevés engedélyezett termék van. Pedig az élelmiszer-biztonság tekintetében kiemelkedően fontosak, hiszen a zöldségeket szinte folyamatosan szedik, mintázzák szermaradék-vizsgálatra. Friss fogyasztású áruként nap mint nap ott vannak az üzletek zöldségespultjain és a piacok standjain.

Növényvédőszer-gyártóként nemcsak arra figyelünk, hogy termékeinkkel egészséges élelmiszert lehessen gazdaságosan előállítani, hanem arra is, hogy a készítmények minél kevésbé terheljék a környezetet. Ezért több termékünknek rövid az élelmezés-egészségügyi várakozási ideje, kímélik a hasznos élő szervezeteket, és egyik-másik akár a biotermesztésben is felhasználható. Kiadványunkat úgy állítottuk össze, hogy kiemelünk néhány kártevőt és kórokozót, amely a szőlőültetvényeken, zöldség-, gyümölcs-, dísznövénykertészetekben számottevő kárt okoz. Majd bemutatjuk, hogy készítményeink közül melyek nyújthatnak ezekre a problémákra megoldást. Olvashatnak arról is, hogy milyen sok körülmény befolyásolja a növényvédelem sikerét, és próbálunk tanácsot adni, hogyan tehetik még hatékonyabbá ezt a nélkülözhetetlen tevékenységet.

Reméljük, a különszámban azon túl, hogy sikerül felkelteni az érdeklődésüket cégünk és termékeink iránt, több olyan témára is kitértünk, amely az Önök munkájában fontos és érdekes problémát érint, és nem titkolt szándékkal talán megoldást is ad.

A kiadvány a képre kattintva ingyenesen letölthető!

Kihívásokkal teli, nehéz, de nagyon szép munkájukhoz jó egészséget és kitartást kívánunk a Nufarm Hungária Kft. csapata nevében!

Hörömpő László
kiemeltügyfél-kapcsolattartó
Gaál Orsolya
Field Marketing menedzser

Nufarm Hungária Kft.
www.nufarm.hu