fbpx

Agrivi farmmenedzsment szoftvert hozott Magyarországra a Syngenta

Írta: Szerkesztőség - 2019 július 02.

A magyar gazdák számára is elérhetővé tette a Syngenta a világ 150 országában használt Agrivi farmenedzsment szoftvert. A vállalat az első száz partnere számára egy évig ingyenes licencet és szakértői segítséget biztosít.

A mezőgazdasági tevékenység jóval túlmutat a tényleges szántóföldi, vagy kertészeti munkákon. Ma egy mezőgazdasági vállalkozónak széleskörű ismeretekkel kell bírnia a menedzsment, a számvitel területén, és folyamatosan naprakész információkkal kell rendelkeznie cége pénzügyi helyzetéről. Ez komoly terhet jelent ma minden agrárvállalkozó számára. Szerencsére eljutottunk abba a korba, amelyben a digitális megoldások komoly segítséget adnak az agrárvállalkozásoknak mindehhez – ismertette Heicz Péter.

Könnyű döntés

A Syngenta üzletfejlesztési igazgatója szerint a digitális átállás nemcsak az információszerzésben és tartalomfogyasztásban jelentkezik, hanem olyan szoftverek használatában, amelyek segítik a cégvezetőket a hatékony és gyors üzletvitelben. A Syngenta egy olyan szoftvert mutatott be Magyarországon, amelyet már a világ 150 országában használnak nap mint nap megelégedéssel a termelők. Az Agrivi lehetővé teszi a valós adatokon alapuló könnyű döntéshozatalt, amellett gyorsítja és egyszerűsíti az adminisztrációt a farmgazdálkodásban.

Az Agrivi ezeken felül túl lehetővé teszi a jogszabályoknak megfelelő jelentések gyors elkészítését. A felhasználók számára áttekinthetően tárolja a költségeket, bevételeket, árukészleteket, és segít a munkafolyamatok hatékonyságának tervezésében. Moduljai között időjárás-előrejelzés és intelligens kártevő riasztási rendszer segíti a gazdálkodót, aki a felhőben tárolt adataihoz bárhol, bármikor hozzáférhet számítógépén, vagy okoseszközein. Az innovatív megoldás hagyományos, integrált, vagy organikus gazdálkodásban dolgozók számára is egyformán jól használható, területmérettől függetlenül mindegy, hogy gyümölcsöt, zöldséget vagy klasszikus szántóföldi kultúrákat termesztenek.

A Syngenta az első száz tesztelésre jelentkező számára most egy évig ingyenes licencet biztosít, ez idő alatt a folyamatosan szakemberek segítik a felhasználókat és gyűjtik a tapasztalatokat.