fbpx

Végezze a nyári munkálatokat a Lakkos Kft. gépeivel!

Írta: Szerkesztőség - 2019 május 08.

A tavaszi aszály miatt sajnos jelentős termésmennyiség-kieséssel számolhatnak a gazdák, ezért kétszer is meg kell gondolniuk, hogy milyen gépbe fektetik a pénzüket. A mi célunk mindig is az, hogy a nehézségeket figyelembe véve megfelelő minőségű gépet nyújtsunk ügyfeleink számára korrekt áron!

Az általunk forgalmazott rövidtárcsák minden igényt kielégítenek. Kínálatunkban megtalálható 2,5 méteres munkaszélességtől egészen 17 méterig a legkülönbözőbb elmunkáló hengerekkel és tárcsalap-átmérőkkel, függesztett és vontatott kivitelben egyaránt. Munkamélység tekintetében alkalmasak mind a sekélyművelésre, mind pedig a mélyebb tarlóhántásra is. Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a legalkalmasabb eszközt pénztárcájához és munkagép-parkjához igazítva.

HATTAT típusú traktorjainkat ügyfeleleink előszeretettel vásárolják az MTZ traktorok kiváltására 50 és 102 lóerő közötti tartományban. Mindegyik modell eredeti Perkins motorral van szerelve, ami a megbízhatóság és a takarékosság megtestesítője világszerte. Hagyományos adagolós motorral szerelt modelljeink nagy kedvezménnyel elérhetőek még korlátozott darabszámban a készlet erejéig, illetve elérhetőek már bevezető áron a korszerűbb, közvetlen befecskendezéses rendszerrel ellátott traktorjaink is.

Említést kell még tennünk a rendkívül versenyképes árakkal rendelkező pótkocsijainkról és bálaszállítóinkról, melyek 1, 2, 3 tengelyes és tandem változatokban elérhetőek, 2,5 tonna teherbírástól egészen 24 tonna teherbírásig. A napokban megérkezik telephelyünkre a Magyarországon csak nálunk megvásárolható Repossi világszabadalommal rendelkező rendképző innovációja, a RA-Rake. A gép használatával jóval kevesebb szennyeződés kerül a talajból a takarmány közé, illetve a gép újdonságot jelent abból a szempontból is, hogy a munkasebessége elérheti a 23 km/órát ami az átlagos rendképzők sebességének a kétszeresét jelenti, munkaszélessége pedig 7,5 – 9 méterig terjed.

Kínálatunkban szerepelnek még nagyon kedvezményes árú szántóföldi kultivátorok vagy más néven grúberek, lazítók illetve prémium minőségű szárzúzók a Niubo-tól.

Mindezek mellett teljes termékpalettával állunk partnereink rendelkezésére a talaj-előkészítés, vetés és egyéb kultúrák kezelésén át a betakarításig bezárólag. Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a műveléséhez megfelelő munkagépét. Gondolunk itt az ekétől kezdve a gabonavetőkön át az axiál-ventilátoros és szántóföldi permetezőinkre – a teljesség igénye nélkül. Termékeink eredeti és minőségi alkatrészekkel szereltek. Gyártópartnereink sok esetben saját gyártású alkatrészeiket használják fel, ami egy további garancia a jobb minőség felé.

Keressen minket már három telephelyünkön, és országos értékesítőhálózatunkon keresztül!

Lakkos Kft. – Megfelelő minőség korrekt áron! – http://lakkos.hu/

Nyíradony, 471-s főút
Tel.: +36-30/421-8290

Albertirsa, Szentmártoni út 60.
Tel.: +53/386-854

Kiskunhalas, Átlós u. 25.
Tel.: +36-30/958-4933

Kelet-Magyarország – Kézér Zsolt
Tel.: +36-30/645-8293

Nyugat-Magyarország – Molnár Gergely
Tel.: +36-30/889-9342

CÍMKÉK Lakkos Kft.