fbpx

KI LESZ AZ ÉV AGRÁREMBERE?

Írta: Szerkesztőség - 2014 október 14.

Hét kategóriában (agrárgépészet, állattenyésztés, biotermesztés, fiatal gazda, kertészet, növénytermesztés, növényvédelem) kerestetnek Az Év Agrárembere jelöltek! A jelöléseket 2014.09.15. és 2014.10.31. között lehet leadni.

Az Év Agrárembere elnevezésű kezdeményezés olyan személyeket keres, akik maradandót alkottak a fentebb említett hét kategória valamelyikében. Jelöltetni akár saját magunkat is lehet, illetve mást is, amennyiben méltónak gondoljuk az elismerésre.

A gondolat megfogalmazása után a http://azevagrarembere.hu/jelentkezes/ honlapon tudjuk leadni jelölésünket, ahol a személyes adatok megadása mellett néhány szakmai információt is közölnünk kell, ha gazdálkodóról van szó, valamint a kategóriát is jelölni kell, amelyben indítani szeretnénk a jelöltünket.

Természetesen a jelölést indokolni kell, illetve egy rövid szakmai bemutatkozásra is igényt tartanak a szervezők, de ezt már a jelöltség megerősítésekor a jelölt is kitöltheti, hiszen a jelölésről a jelölt és a jelölő egyaránt visszaigazoló e-mailt kap.

Ha minden lépést teljesítettünk, akkor indulhat a szavazatgyűjtés! De nem csupán az elért szavazatok döntenek a továbbjutásról, hanem kategóriánként öt fős szakmai zsűri is bekapcsolódik a döntési folyamatba. Az eredményhirdetésre már csak 2015-ben egy nagyszabású gála keretében kerül sor, de a jelölés leadása csak október 31-ig lehetséges. A szervezők szeretettel várják az Önök által érdemesnek tartott partner, kolléga, ismerős, barát, szakember jelölését, aki akár Az Év Agrárembere lehet 2014-ben!

További információk: http://azevagrarembere.hu/