fbpx

A SUMMIT AGRO EUROPE LTD. 2010. január 1-jétől SUMI AGRO EUROPE LTD.-re változtatja a nevét.

Írta: Szerkesztőség - 2010 január 10.

SUMI AGRO EUROPE LTD. – Egységes identitás, közös márkanév

 

A névváltoztatás egy eseménysorozat részeként valósul meg, amelynek célja egy egységes identitás, közös márkanév, a SUMI AGRO kialakítása mindazon vállalatok közreműködésével, akik a megújult SUMI AGRO EUROPE-csoport tagjai.

A SUMI AGRO EUROPE-csoport fontos szerepet tölt be a japán anyavállalat, a Sumitomo Corporation egész világra kiterjedő működésében, ami mind a szállítókat, mind a vevőket előnyökhöz juttatja. Ezeket az előnyöket nemzetközi hálózatán keresztül biztosítja, japán testvérvállalatával, a Summit Agro International-lel egyetemben.

A Summit Agro Europe Limited jelenleg is vállalatok és irodák egész hálózatát működteti több országban, így Franciaországban, Spanyolországban, Németországban, Lengyelországban, Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Moldáviában, Bulgáriában, Ukrajnában és Oroszországban, londoni központtal. Ezek a cégek jelenleg „Summit Agro…”, „Summit-Agro…” vagy „Sumi-Agro…” elnevezésűek.

A fentebb említett változás részeként minden Sumi Agro Europe-csoporttag megváltoztatja a nevét (amennyiben az szükséges), valamint a cégük lógóját, így minden európai művelet az új „SUMI AGRO” márkanév égisze alatt történik – amely mellé megújult vállalati arculat és új külső megjelenés is társul.

Naoji Ichisugi, a Sumi Agro Europe Limited elnöke a cég átalakításának első lépéseként jelentette be ezt az eseményt. A társaság a továbbiakban a szállítóknak és vevőknek nyújtott szolgáltatások minőségének javítását, szélesebb és jobb termékkínálatot, valamint a Sumi Agro-csoport nemzetközi jelenlétének további fokozását és megerősítését célozza meg.

A SUMI AGRO saját fejlesztésű termékkínálatának kialakítása már megkezdődött; ennek részeként a YAMATO nevű gombaölő szert már Lengyelországban és Romániában sikeresen bevezették a piacra. Több országban célegyenesbe fordult a BIOSILD TOP csávázó szer piaci bevezetése is. A SUMI AGRO tervei között szerepel továbbá tevékenységi körének megerősítése termékek megvásárlásával és engedélyeztetésével, valamint új piaci területeken történő megjelenéssel.

A SUMI AGRO fejlesztési, regisztrációs, értékesítési, marketing-, alkalmazástechnikai, valamint logisztikai szolgáltatások széles körét nyújtja a mezőgazdasági szektorban, olyan területekre összpontosítva, mint a növényvédő szerek, műtrágyák, illetve vetőmagok.

Minden SUMI AGRO-cégnél dolgozik regisztrációban jártas szakember, aki jól ismeri az adott ország nemzeti szabályozásait, illetve a piaci feltételeket, s mindezek figyelembevételével költséghatékony és gyors szaktanácsot és segítséget nyújt.

A SUMI AGRO mezőgazdaságban és marketingben jártas szakemberei a piac legígéretesebb szegmenseibe pozícionálják termékeiket, illetve megoldásaikat, amelyekhez felhasználási javaslatokat nyújtanak, ami a részét képezi a termékek széles körben való megismertetésének.

A SUMI AGRO egy a közép- és kelet-európai országokban erős alapokon nyugvó vállalat, amelyik a FÁK-országokban is folyamatosan terjeszkedik. Nyugat-Európában Franciaországban, Németországban és Spanyolországban van jelen. Spanyolországban a fő tevékenységet az Industrias Químicas del Vallés, S. A. (IQV) elnevezésű leányvállalaton keresztül valósítja meg, amelyben a Sumi Agro Europe Limited részvénytulajdonos.

A SUMI AGRO elkötelezett a további növekedés mellett, amit működőtőke-befektetéssel, vegyes vállalatok kialakításával, a felhalmozott piaci és technikai ismeretek kiaknázásával kíván elérni. Mindezek mellett elkötelezett az agrárszektorban kulcsfontosságú döntéshozókkal kialakított hosszú távú kapcsolatokban, amelyek a bizalmon és közös értékeken alapszanak.

A SUMI AGRO-ról további információkért látogasson el honlapunkra: www.sumiagro.com; www.sumiagro.hu;

(x)