munkagép

A Lemken nemcsak talajmunkagépeiről híres, hanem a növényvédelemhez is professzionális megoldásokat nyújt a gazdálkodók részére.
Nyert az ügyfélközpontú cégstratégia!
Az utóbbi évek szeszélyes időjárásából kiindulva nehéz megjósolni, hogy milyen tavasz vár ránk és ezzel együtt milyen kaszálási szezonnak nézünk elébe az idei esztendőben.
Már a lakosság is vásárolhat a varingshop.hu weboldalon
A SIMA Innovation Awards minden díja a gazdálkodási berendezések változásai és fejlesztései alapján megnyilvánuló tendenciák, a felhasználói elvárások, valamint a gyártók és beszállítók erre adott válaszainak minősítéseként szolgál.
A Marso Kft. immár második alkalommal tartotta meg BKT Szakmai Napját, amelynek ismét a Lázár Lovaspark adott otthont.
A több mint 60 éves múlttal rendelkező németországi Köckerling gyár Magyarországon is jelen van szántóföldi munkagépeivel.
Gyártók és intézmények is csatlakoznak a mezőgazdaságban elkezdődött villamosítási trendhez.
Áprilisban kinyílik a természet, és megindulnak vagy inkább már gőzerővel folytatódnak a várva várt nagy tavaszi munkák, a reményt adó vetések.
Minden gazdálkodó tudja, hogy minden évjárat más, és nem lehet sablonokkal, megszokásból dolgozni, mert az nagyon nagy szerencsével hozhat csak elfogadható eredményt.
A Väderstad a minőség és a teljesítmény elkötelezett híve, ennek bizonyságaként élettartam-garanciát vállal az általa gyártott tárcsákra.
A mezőgazdaságban a föld – mint a legfontosabb termelőeszköz, mint erőforrás, vagy mint tőke – minden tevékenység alapja.
Egyre jobban leszűkül a szálastakarmány betakarításának optimális időtartama, így előtérbe helyeződik a megbízható, üzembiztos, nagy teljesítményű munkagépek használata.
A negyedik PREGA Konferencia és Kiállítás a precíziós gazdálkodás gyakorlati megoldásait és megtérüléseit mutatta be.
Első tartályos Solitair 23-mal bővül a LEMKEN talajművelési eszköztára.