klímaváltozás

A klíma változása valós tény, és vannak fajok, amelyek kiválóan tudnak ehhez az új helyzethez alkalmazkodni.
A fenntartható élelmiszer-ellátás kihívásai
A fenntartható élelmiszer-ellátás kihívásait járta körül akadémiai székfoglalóján Dr. Popp József, a Szent István Egyetem dékánja.
Az édesburgonya vagy batáta termesztése hazánkban csak az elmúlt években kapott nagyobb lendületet.
A Pannon Breeding program a klímaváltozás okozta gondokra keresi a megoldásokat.
A Pannon Breeding program a klímaváltozás okozta gondokra keresi a megoldásokat.
Tudásközpont a korszerű gazdálkodásért
A Pannon Breeding program a klímaváltozás okozta gondokra keresi a megoldásokat.
Bayer: fenntarthatóbb élelmiszer-termelést!
A Bayer a fenntarthatóságra és az éghajlatváltozásra tekintettel három fontos kötelezettségvállalást tesz 2030-ig.
A klímaváltozás hatása az őszi vetésű növényekre
Szegeden tartottak kalászos- és repcetanácskozást.
Permetezéskor az elsodródás meghatározó tényezője a fúvóka és a célfelület közötti távolság.
Kockázatok a kukorica-, napraforgó- és szójatermesztésben
A Debreceni Egyetem a kísérleti telephelyén több mint 3 évtizede végez tartamkísérleteket
A járványos megbetegedések veszélye Magyarországon is növekvő tendenciát mutat.