kísérlet

A kísérleteket Magyarországon és a környező országokban állítják be.
Fajtasorok a szabad ég alatt vagy sátor alatt.
Az új technológiák üzemi tesztelésének célszerűségéről és helyes gyakorlatáról Lajos Mihály, az Agrofil ügyvezetője beszélt.
Az agronómia hatása a technológiára, avagy a precíziós gazdálkodás haszna
Az év harmadik hetére lassan lezárul a karácsonyi, szilveszteri ünnepkör. Elfogy a bejgli és a karácsonyfák is jobbára lebontásra kerültek.
Az emberiség számára a pneumatikus gumiabroncs alkalmazásával vált lehetővé járművek segítségével a nagy távolságú kényelmes helyváltoztatás
Christoph Hofmann, a BASF Hungária Kft. Agrodivíziójának vezetője
Európa fejlettebb országaiban fokozatos növekedést mutat a biotermékeket preferálók száma
Őszibúza-termesztésünk az államilag elismert fajták kísérletének szemszögéből
A BASF Hungária Kft. Szekszárdon tartotta meg a kalászos-gombaölőszerek jövője elnevezésű rendezvényét, ahol a kalászos betegségekkel kapcsolatos idei aktualitások mellett a cég legújabb lombvédelmi megoldásait mutatta be.
Megérkezett Magyarország legújabb hibridrepce márkája, az InVigor.
A repce megítélése és a leszűkült vetésforgóban betöltött szerepe jelentősen megváltozott az elmúlt tíz évben.
A modern élelmiszer-gazdaság, benne a növénytermesztés, az emberi lét fenntartásának alapjait megteremtő nemzetgazdasági ágazat, amely az ember által kevésbé vagy nem befolyásolható környezeti tényezők által jelentősen befolyásolt.
2018. április 11-12-én immáron 7. alkalommal került megrendezésre az AXIÁL Gyakorlati Akadémia szakmai rendezvény a szarvasmarhatartók, azon belül is elsősorban a tejtermelő gazdaságok vezetői részére.
Az osztrák tulajdonú Saatbau Linz egy a szokottnál téliesebb márciusi napon várta kereskedőpartnereit, hogy fajtaajánlataikat, technológiáikat megismertessék a hallgatósággal.
A Horsch Pronto Európa egyik vezető mulcsvetőgépe.
Az aktuális szakmai információk átadása mellett partnercégeik bemutatkozására és a termelési versenyek díjátadására is itt került sor.
A negyedik PREGA Konferencia és Kiállítás a precíziós gazdálkodás gyakorlati megoldásait és megtérüléseit mutatta be.
Immáron tizenegyedik alkalommal ismerhetjük meg a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ) és a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (VSZT)...
A kukorica gyomirtásának szakszerű és költségtakarékos megoldására mutatunk be néhány, gyakorlatból vett termelői tapasztalatot.