készítmények

2018-ban kimagasló volt a repcevetési kedv
Őszi vetésű termesztett növények esetében nagy kérdés, milyen állapotban találjuk az állományt tavasszal.
A szakirodalom növénykondicionáló, illetve biostimuláns készítményeknek azokat a természetes alapanyagokból előállított termékeket nevezi, amelyek a növényi növekedést támogatják, fokozzák
A napraforgó sikere hazánkban töretlen: talán sosem volt ennyire népszerű termesztett növényeink között, mint manapság.
Hazánk időjárása – főként a csapadék eloszlását figyelembe véve – egyre kiszámíthatatlanabb, ezért a tavaszi vetésű növényeink kelése és gyomosodása is gyakran heterogén
Mikor e sorok íródnak, a tavasz első napjaiban tél tábornok – remélhetőleg – utolsó támadása következtében még csendes a határ, az éjszakai fagyok húznak jégpáncélt az egyre növekvő belvizes foltokra.
Február 8-án tartotta jubileumi partnertalálkozóját és a hozzá kapcsolódó sajtótájékoztatót a Nufarm Hungária Kft....
A viszonylag enyhe tél ellenére, országosan nézve, vegyes képet mutatnak a búzák.
A gyakorlati tapasztalatokra alapozott, okszerű növényvédelem segítségével az Atonik jótékony hatását teljes mértékben ki tudjuk használni.
A Földművelésügyi Minisztérium tájékoztatása szerint közel 1 millió hektáron vetettek őszi búzát.
Az FMC-Agro Hungary Kft. kereskedői találkozót szervezett a visegrádi Silvanus Konferencia és Sport Hotelben az elmúlt év decemberében, ahol a partnerei egyebek mellett a cég kibővült portfóliójával is megismerkedhettek.
Őszi vetésű kultúráink, mint az őszi búza és a repce nitrogéntrágyázása kapcsán jelentős lemaradásban vagyunk több meghatározó nyugat-európai országhoz képest.
Tavaszi NPK trágyázás Genezis kompaktált műtrágyákkal