beruházás

Töretlen sikerek!
- Szeretem, hogy „kitesszük az asztalra”a problémát
A talpon maradásért folyamatosan küzdenek az agrárium szereplői is
A nagy múltú német cég hazai leányvállalata komoly fejlesztéseket indított ebben az évben.
Szabó Levente, a KITE Zrt. vezérigazgatója köszöntötte az átadón megjelent vendégeket, s elmondta, hogy Kecskemét környékén több mint 40 éve ismerik...
A világszintű túltermelés miatt fokozatosan csökkenő árakra lehet számítani a növénytermesztésben és az állattenyésztésben egyaránt, amivel szemben a magyar gazdák csak hatékonyságnövelő beruházásokkal vehetik fel a versenyt.
Túl a kedves vidéki májusfa állítási szokáson a gazdálkodók tekintete a földekre, a vegetáció indulására és egyre gyorsuló ütemű fejlődésére irányul
A Takarék Csoport várakozásánál is nagyobb az érdeklődés a hazai agrárvállalkozások körében az uniós beruházási források előfinanszírozására.
A kiállítás egyik legnagyobb érdekességeként a standon végigsétálva élő kukoricanövények között tekinthették meg a KITE Zrt. technológiai ajánlatát.
A Horsch Pronto Európa egyik vezető mulcsvetőgépe.
Egyes szabályozói döntések, mint például az áfa-csökkentés eredményeként kedvező irányba mozdult el a hazai sertéságazat.
Egymásra épülő, egymást kiegészítő rendszer született, amely teljesíti azt a célt, hogy fiatal és képzett mezőgazdasági szakemberek számára lehetőséget biztosításon új mezőgazdasági vállalkozás létrehozására.
A mezőgazdaságban a föld – mint a legfontosabb termelőeszköz, mint erőforrás, vagy mint tőke – minden tevékenység alapja.
A negyedik PREGA Konferencia és Kiállítás a precíziós gazdálkodás gyakorlati megoldásait és megtérüléseit mutatta be.
Egyre nagyobb jelentőséget kapnak a gépekbe integrálható digitális megoldások.
Érdekes fordulata időnként az életnek, amikor a gyermekkori kötelező mezőgazdasági munka nem veszi el végleg a kedvét a fiatalnak a szakmától...
Ha akarjuk, ha nem, az idő nem tart szünetet....
A szakmáját ma is imádó szakember életpályája modell értékű lehet a felnövő új generációk számára.
Karácsony előtt rendezte meg az AXIÁL Kft. felújított békéscsabai telephelyének ünnepélyes átadását.
A magyar termőhelyi viszonyok között a 600 méter tengerszint feletti magasságban elhelyezkedő Zirci-fennsík sajátos gazdálkodási lehetőségeket kínál.