agro.bio

Egészséges, jó minőségű magágyat gyorsan – mikrobiológiai támogatással!
A növények a vegetáció során a szemtermés mellett jelentős mennyiségű zöldtömeget állítanak elő, aminek nyersanyagai a víz, a talajból felvett tápelemek és a levegőből megkötött széndioxid.
A kukorica többre képes – tegyük azzá! Mikrobiológiai támogatás a termésbiztonság növeléséért.
A kukorica termesztésben is a vegetáció első fele meghatározó a termés szempontjából.
AGRO.bio Hungary
Mi, az AGRO.bio Hungary – magyar tulajdonosi háttérrel – 17. éve működünk a hazai és külföldi piacokon.
Két termék + egy új technológia
Tanulságos, de inkább elgondolkodtató, amennyiben megvizsgáljuk, hogy miként alakultak a főbb kultúrák terméseredményei az elmúlt 30 évben. A statisztika szerint kalászosok és napraforgó esetében [...]
Szerves tápanyag az őszi búzának – a kukorica tarlómaradványai
Kevesen számolnak utána, de a hazánkban több mint egymillió hektáron termesztett kukorica betakarítását követően akár 12-14 t/ha növényi maradvány is visszamarad a területen...
Talajoltás őszi búzában
A szántóföldi növények termesztéstechnológiája napjainkban két irányban fejlődik...