Csomor Zsolt

Kutatás a környezetbarát palántanevelésért
Egyedülállóan komplex kutatással keresik magyar szakemberek a környezetbarát palántanevelés megvalósítását.
Antibiotikum helyett hozamfokozó
A hozamfokozó kedvezően hat a bélflórára, csökkentik a patogén kórokozók és a bakteriális toxinok számát, s egészségesebb állatállományt eredményez.
A fejlesztés nem lehetőség, hanem kényszer
A Közös Agrárpolitika új ciklusában az juthat forráshoz, aki – lehetőleg iparágon kívüli résztvevőkkel – fejleszt.
Eljött a szója évtizede
Az Európai Unióban az elmúlt évek során növekszik a szója vetésterülete, miközben hazánkban még mindig stagnál
Óriási segítség a magyar gazdáknak
Az Agrárláz 2020 segítséget nyújt a gazdáknak, hogy jobban kihasználhassák a lehetőségeket, és csökkentsék a kockázatokat.
A termelés, betakarítás és tárolás során hatalmas a termésveszteség: ezt csökkentve jóval több embert tarthatna el a mezőgazdaság.
Szigorodik a kamarai ügyfélfogadás
A koronavírus terjedésének megakadályozása miatt a falugazdászok csak a kijelölt irodákban fogadják személyesen az ügyfeleket.
A KITE Zrt. a jövő útjára lépett
A PGR innovatív precíziós technológiákkal, a PrecZone megoldásaival és a Partner Profit Programmal segíti a gazdálkodók fenntartható hatékonyságának növelését.
Több élelmiszert is előállíthatnánk!
A mezőgazdaság teljesítményének növeléshez az állattenyésztési ágazat megerősítése, a digitalizáció elterjedése és az öntözött területek növelése is szükséges.
A szántóterületek árai még magasabbak, tavaly átlagosan 1,72 millió forintért lehetett venni egy hektárt, ami az előző évihez képest 10,93 százalékos emelkedést jelent.