Sikeres volt a Mystic Pro fúvóka akció

A Nufarm Hungária Kft. idén akciót indított a szántóföldi permetezőgépek fúvókáinak cseréjére. Az akcióban résztvevő termelők 70 liter Mystic Pro gombaölő szer megvásárlásakor 12 db professzionális fúvókát kaptak ajándékba. A promóció előzetes regisztrációhoz volt kötve, így már április elején látszott, hogy hatalmas az érdeklődés. Több száz regisztráció érkezett a megadott határidőig.

Az idei egy gombás évjárat volt, ami egy rendkívüli sárgarozsda fertőzéssel is párosult. A várható krízist előre jelezte, hogy dunántúli kolléganőnk már március közepén megtalálta a fertőzés első nyomait egy zalai búzatáblában. Az egészséges állomány fenntartásához így nemcsak a megfelelő gombaölő szert és a kijuttatás helyes időpontját kellett a jó gazda gondosságával megválasztani, hanem különösen nagy jelentősége volt a kijuttatás-technikának illetve a fúvókának is.

Idén újra bebizonyosodott, hogy a Mystic Pro megbízható védelmet nyújt a kalászosokban előforduló legfontosabb gombabetegségek ellen. A promóció sikerén túl az is nagy örömünkre szolgál, hogy az akcióban résztvevő gazdáktól eddig csupán pozitív visszajelzés érkezett hozzánk.

Ezúton köszönjük a bizalmat mindazoknak, akik idén is a Nufarm termékeit választották.

Salamon György
cégvezető
Nufarm Hungária Kft.
www.nufarm.hu

Ezeket olvasta már?

A növényvédelmi előrejelzés szerepe
A cikksorozat negyedik része az előrejelzés fontosságára hívja fel a figyelmet.
A talajok vízháztartását meghatározó tényezők elemzése
A víz szerepe kiemelkedő a növénytermesztési gyakorlatban, hiszen a termelés hatékonyságát is döntően befolyásolja.
Három Agritechnica-ezüstérem az Amazone-nak
Már a kiállítás megnyitása előtt elismerték a német gyártó több termékét.
Őszi kalászosok őszi gyomirtása: biztos sikerre számíthat (+videó)
Az Agility+Alliance csomag rugalmasan kijuttatható, és három hatóanyaga kiválóan kiegészíti egymást. Nézze meg ön is, mit mondanak róla a növényvédős szakemberek és a termelők!