GPS-es sorvezető-újdonságok és fejlesztési lehetőségek a www.agrogazda.hu kínálatában

http://www.agrogazda.hu/

A Landasin-Agrogazda Kft. számára kiemelten fontos ügyfeleink visszajelzése. Ennek megfelelően bővítjük sorvezető-termékkínálatunkat, fejlesztjük sorvezető készülékeinket.

Az elmúlt egy évben jelentős erőforrásokat szántunk a saját, LD-Agro márkanevű sorvezető GPS-ek tökéletesítésére. Az igényeknek megfelelően pedig emellett egy minden eddiginél nagyobb, 8 colos kijelzővel rendelkező GPS-es sorvezetőt, a LineGuide 800-at is sikerrel mutattunk be a 2013-as AGROmash kiállításon. A kiállítás másik sikerterméke a Leica automata gépvezérlés volt, amellyel akár 2-3 cm-es pontosság is elérhető.

LineGuide 800 sorvezető

A Landasin-Agrogazda Kft. saját fejlesztésű sorvezetőinek csúcsmodellje, 8 colos képátlóval, gyorsabb processzorral és még nagyobb fényerővel, a jobb láthatóság érdekében. A kiemelkedő sorcsatlakozási pontosságot a 10 Hz-es John Deere Starfire 300-as GPS-vevő biztosítja.

A LineGuide 800 GPS sorvezető nemcsak a virtuális szakaszolás kijelzést tudja, hanem vezérelni is az AgroTronik 10, Bravo 300S RCU, Bravo 180 permetező computereket, így csak egy átalakító kábelre van szükség a teljes vagy részleges automata szakaszoláshoz.

A táblán belül differenciált tápanyag-kijuttatáshoz a LineGuide 800-as sorvezető GPS-be az opcionális precíziós modul aktiválásával kijuttatási térképek is visszatölthetőek! Partnerünk, az Eurofins Agroscience Services Kft. szakemberei elvégzik a szükséges talajminta-vételezést, majd elkészítik a differenciált tápanyag-utánpótlási térképeket. Tegye meg az első lépést a precíziós gazdálkodás felé!

Automata szakaszoló LD-Agro típusú sorvezetőkhöz

Mg Navigátor V2, LineGuide 300/800 típusú sorvezetőkkel köthető össze az AS7500-as típusú GPS-alapú automata szakaszolóegység. A GPS-es sorvezetőről érkező GPS jelek segítségével automatikusan képes vezérelni a permetezőgépet, hogy a már kezelt területekre ne jusson újabb permetszer vagy folyékony műtrágya.

Automata kormányzás, 2-3 cm-es RTK-pontosság

A Landasin-Agrogazda Kft. 2013-tól a Leica cég mezőgazdaságigép-vezérlésének kizárólagos forgalmazója. A svájci Leica professzionális sorvezetőivel minden elérhető! Automata szakaszolás, dőlésszög-kompenzáció, flottakövetés, automata kormányzás (univerzális dörzskerekes, vagy előkészített gépeknél hidraulikus), RTK-pontosság FÖMI által biztosított korrekciós jellel vagy akár saját bázisállomással.

Ingyenes LD Agro MAP szoftver

A program valamennyi LD-Agro sorvezető GPS-készülék (Mg Navigátor, Mg Navigátor V2, LineGuide300 és LineGuide800) adatait képes kezelni. Asztali PC vagy laptop segítségével további információkhoz juthat az elvégzett munkáról. A táblaadatok megtekinthetőek, különböző statisztikai adatokat is megjelenít, valamint ezekről munkajelentést is készíthet, ami bérmunkák végzésénél lehet hasznos. A LineGuide típusú sorvezetőknél a kijuttatási térképek kezeléséért felelős.

Tolatókamera

Valamennyi LD-Agro sorvezető GPS-hez rendelhető 1 vagy 2 tolatókamera. A kameraképek és a sorvezető képe között egy kapcsolóval azonnal válthat, így biztosabban tolathat, elkerülheti a baleseteket.

Sorvezetőszoftver-frissítés

A fél évnél idősebb sorvezető készülékekre elérhető egy szoftverfrissítés; az új verzió megjelenítése gyorsabb, illetve néhány új funkcióval is bővült, amelyekkel még tökéletesebb lehet a munkavégzés. Részletekről érdeklődjön az elérhetőségeinken!

R.A.M. típusú vákuumos tartó

A sorvezető GPS-ekhez ezentúl amerikai gyártmányú, nagy teherbírású vákuumos tartókar is rendelhető, amellyel a kijelzők masszívan rögzíthetők a gépek üvegfelületeire.

Forduljon hozzánk bizalommal! Szakképzett értékesítő kollégáink és felkészült szervizhátterünk minden helyzetre megoldást nyújt Önnek, legyen akár régi, vagy leendő ügyfelünk!

Kocsis Árpád

Ezeket olvasta már?

Miért venné meg, ha bérelheti is?
Hosszú távú gépbérleti lehetőségeről beszélgettünk Berbekár Tamással, az AgroFleet tulajdonos-ügyvezetőjével.
A precíziós gazdálkodás ebben a formában zsákutca
A XXI. században elszakadtunk attól a gondolattól, hogy élelmiszert termesztünk talajainkon, e helyett leromlott földeken állítunk elő árucikkeket
Miért vásárolnak manapság GPS-es sorvezetőt a gazdák? Megkérdeztük őket!
A sorvezető GPS-ek már minden gazdaság elengedhetetlen részét képezik függetlenül attól, hogy mekkora területen foglalkoznak szántóföldi növénytermesztéssel.
14% kedvezmény sorvezetőre, gabona nedvességmérőre!
Ha lecserélné meglévő készülékét, vagy ha új beruházáson gondolkodik, most érdemes az Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft.-nél GPS-es sorvezető, vagy gabona nedvességmérő készüléket vásárolni!