Elismerésben részesült az RMH Hódmezővásárhelyen

Kiosztották az idei Magyar Állattenyésztésért, és a Magyar Növénytermesztésért Termék Nagydíjat.

A termékdíjak kiosztására hagyományosan az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok előtt kerül sor. Az ünnepséget az idei évben április 9-én rendezték Hódmezővásárhelyen.

A díjat neves szakemberekből álló a szakmai zsűri ítélte oda, amelynek tagjai Prof. Dr. Birkás Márta (zsűrielnök, növénytermesztési ágazat), Fekete Balázs a Hód-Mezőgazda Zrt. állattenyésztési és kiállítási igazgatója, Dr. Wagenhoffer Zsombor a Magyar Állattenyésztők Szövetségének ügyvezető igazgatója (az állattenyésztési ágazat zsűrielnöke), és Antal Gábor a Hód-Mezőgazda Zrt. vezérigazgatója voltak.

Az izraeli gyártó által készített RMH önjáró takarmánykeverő-kiosztó kocsikat nagyobb, 300-500, vagy afeletti állatlétszám etetésére tervezték, Deutz motor hajtja őket, és legnagyobb előnyük, hogy használatukkal csökkenthető a takarmány összetevőinek vesztesége. A piacon az egyik legnagyobb marási/betöltési teljesítményű silómaróval szereltek, amely a speciális késelhelyezésnek köszönhetően nem roncsolja a takarmány rostszerkezetét sem.

A díjazott gép megtekinthető az április 26. és 28. között tartott hódmezővásárhelyi XX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon, ahol az Axiál Kft. is kiállít.

Ezeket olvasta már?

Az AXIÁL alkalmazkodik a változó világhoz
Az AXIÁL Kft. év elején, az AgrárgépShow-n tartotta hagyományos évértékelő sajtótájékoztatóját.
Hatalmas forgalmat generált a HORSCH
Nyert az ügyfélközpontú cégstratégia!
Itt a helyed, ha lépést akarsz tartani a mezőgazdaság fejlődésével!
A szántóföldi növénytermesztés, a szőlő- és gyümölcstermesztés, a zöldségtermesztés és az állattenyésztés fejlődési lehetőségei és a jelen kihívásaira adható válaszok a két napos konferencián.
Innovatív megoldások az Agrova Kft. és az Axiál Kft. közös rendezvényén
A növénytermesztés középpontjában a talaj áll. A jövő kihívásaira csak akkor tudunk versenyképesen reagálni, ha ismerjük és kihasználjuk a technológia adta előnyöket. Két helyszínen, Polgárdiban és [...]