Hirdetés

Magyar fejlesztésű fejéstechnológia a hazai és exportpiacokon – HUNGAROLACT

Az Agro Legato Kft. 2008-ban jelent meg a saját márkájú fejéstechnológiával, amely a HungaroLact fejéstechnológia nevet kapta.

Cégünk alapvető törekvése az volt, hogy a hazai piacon már jelen lévő márkák mellett egy olyan technológiával tudjon megjelenni, amely a kedvező ára mellett magas technológiai színvonalat képvisel. Célközönségünk a kicsi és közepes tehenészetek, illetve a kecske- és juhfejéssel foglalkozó gazdaságok. A technológia hazai megjelenését több nemzetközi bemutató követte. Ezek során beigazolódott az elképzelésünk helyessége, mert a termék nagy sikerrel vizsgázott a külföldi piacokon.

Az Agro Legato Kft. által kifejlesztett HungaroLact fejőberendezés a legmagasabb technikai színvonalat képviseli, és elsősorban az olyan farmok részére ajánljuk, akik törekednek a jó minőségre és a minőségi eszközök használatára. A különböző kiépítések során kifejezetten nagy hangsúlyt fektettünk a technológia költséghatékony beszerelésére és üzemeltetésre. E tulajdonságok kulcsa a rendszer moduláris felépítése, amely egységet később a termelő igényei szerint bővítheti, fejlesztheti.

A rendszerhez széles körben választható az állásszerkezet: tandem, paralel, halszálkás, stb., illetve rota rendszerrel is a tenyésztők rendelkezésére áll. A technológia természetesen az állomány méretétől függően egészen a kis háztáji gazdaságoknak alkalmas kicsi, illetve a nagy tehenészeteket kiszolgáló, akár 2×32-es fejőházak telepítésére is alkalmas. A fejlődő országok piacaira istállóban történő vezetékes fejést is kínálunk, ami a hazai piacon már nem szerepel az igények között!

Az alkatrészek és részegységek kiválasztásánál az új megoldások mellett a tartósság és megbízhatóság volt a fő alapelv, ezért már régen a piacon lévő és bevált részegységeket használtunk fel a rendszerben. Így a HungaroLact fejéstechnológia könnyű kezelhetőséget, nagy megbízhatóságot kínál a felhasználónak éveken át, miközben minden európai uniós előírásnak és szabványnak megfelel!

Agro Legato Kft.

Ezeket olvasta már?

A családi gazdásztradíció méltó folytatója
Mindig is voltak és talán vannak is olyan családok, ahol a szakma, a mesterség, a hivatás megválasztása a fiatalok számára nem jelent nehézséget...
Központban a munkaerő -  VII. AXIÁL Gyakorlati Akadémia
2018. április 11-12-én immáron 7. alkalommal került megrendezésre az AXIÁL Gyakorlati Akadémia szakmai rendezvény a szarvasmarhatartók, azon belül is elsősorban a tejtermelő gazdaságok vezetői részére.
Termelésből az állatkereskedelembe...
Varga Károly több mint egy évtizedes szakmai útkeresés után tudta eldönteni, hogy az állatkereskedelem az igazi elfoglaltság számára.
A nagy elődök méltó követőjeként...
A szakmáját ma is imádó szakember életpályája modell értékű lehet a felnövő új generációk számára.