Väderstad Kft.

Egyszerűbb munkavégzés jobb eredményekkel

Rune Stark, az alapító szelleme tovább él a Väderstad-nál. A kíváncsiság ezután is az egyik legfontosabb hajtóerő a vállalatnál, keressük a jobbnál jobb műszaki megoldásokat, hogy ezzel is megkönnyítsük a gazdák mindennapos munkáját.

A legfőbb ambíciónk, hogy olyan gépeket fejlesszünk, melyek több munkafeladatot tudnak ellátni, magas hatékonysággal, egyetlen menetben. Ennek nyilvánvaló előnyei vannak. A maximális terméseredmények érdekében a talajoknak a megfelelő időben kell készen állniuk a vetésre, lehetőleg minél kevesebb idő és energia felhasználásával.

Talajművelési eljárásokat fejlesztünk ki, különböző vetőgépeket, kultivátorokat, magágykészítőket és hengereket gyártunk azért, hogy megfeleljenek a különböző klimatikus zónák – Ausztrália homokos talajaitól kiindulva, egészen az észak-európai kötött, agyagos talajokig – jelentette kihívásoknak. A növényeknek eltérő a magágy, illetve a talajművelés iránti igénye.

A világon mindenütt rendelkezünk olyan partnergazdaságokkal, akik az új gépeket és megoldásokat rendszeresen tesztelik. Ez a fajta közös fejlesztési munka nagyon fontos számunkra, hiszen az ő visszajelzéseik és tapasztalataik vezetnek az új fejlesztésekhez és megoldásokhoz.

A minőség biztonságérzetet ad

“Tartós használatra tervezni!” ez volt Rune Stark alapelve. Ez olyasmi, ami szorosan kapcsolódik a folyamatos gép- és alkatrésztesztekhez. A tesztek magukban foglalják a szántóföldi, a mechanikai, a stressz és a laboratóriumi vizsgálatokat. Bízunk munkagépeink páratlan minőségében, ezért minden termékünkre 2 év garanciát vállalunk.

Weboldal
https://www.vaderstad.com/hu/
E-mail
infohu@vaderstad.com
Telefonszám
+36 22/709-000
magágykészítő vaderstad