Väderstad Kft.

E-mail: infohu@vaderstad.com
Telefonszám: +36 (22) 709 000
Cím: Magyarország , 2475 Kápolnásnyék, Összekötő út

Egyszerűbb munkavégzés jobb eredményekkel

Rune Stark, az alapító szelleme tovább él a Väderstad-nál. A kíváncsiság ezután is az egyik legfontosabb hajtóerő a vállalatnál, keressük a jobbnál jobb műszaki megoldásokat, hogy ezzel is megkönnyítsük a gazdák mindennapos munkáját.

A legfőbb ambíciónk, hogy olyan gépeket fejlesszünk, melyek több munkafeladatot tudnak ellátni, magas hatékonysággal, egyetlen menetben. Ennek nyilvánvaló előnyei vannak. A maximális terméseredmények érdekében a talajoknak a megfelelő időben kell készen állniuk a vetésre, lehetőleg minél kevesebb idő és eneriga felhasználásval.

Talajművelési eljárásokat fejlesztünk ki, különböző vetőgépeket, kultivátorokat, magágykészítőket és hengereket gyártunk azért, hogy megfeleljenek a különböző klimatikus zónák - Ausztrália homokos talajaitól kiindulva, egészen az észak-európai kötött, agyagos talajokig - jelentette kihívásoknak. A növényeknek eltérő a magágy, illetve a talajművelés iránti igénye.

A világon mindenütt rendelkezünk olyan partnergazdaságokal, akik az új gépeket és megoldásokat rendszeresen tesztelik. Ez a fajta közös fejlesztési munka nagyon fontos számunkra, hiszen az ő visszajelzéseik és tapasztalataik vezetnek az új fejlesztésekhez és megoldásokhoz.

A minőség biztonságérzetet ad

"Tartós használatra tervezni!" ez volt Rune Stark alapelve. Ez olyasmi, ami szorosan kapcsolódik a folyamatos gép- és alkatrésztesztekhez. A tesztek magukban foglalják a szántóföldi, a mechanikai, a stressz és a laboratúriumi vizsgálatokat. Bízunk munkagépeink páratlan minőségében, ezért minden termékünkre 2 év garanciát vállalunk.

Ezeket olvasta már?

20 éves Európa első rövidtárcsája! (videótartalommal)
Jubilál a Väderstad Carrier tárcsacsalád.
Horsch Terrano – a szántóföldi kultivátor!
A Horschnál minden évben találkozunk új fejlesztésű gépekkel, a vetőgépek terén, valamint a kultivátoroknál
Tökéletes gépkínálat, folytonos innovációval
Története második legjobb hazai eredményét érte el a Vaderstad Kft.
II. NAK Szántóföldi Napok
Nagyszabású gyakorlati bemutató Mezőhegyesen