Szakadáth-Gépker Kft.

E-mail:
Telefonszám: 06-30-686-5464
Cím: Magyarország , 4110 Biharkeresztes, Árpád u. 1.

KIK VAGYUNK ÉS MIVEL FOGLALKOZUNK?


Régóta foglalkozunk mezőgazdasági gépekkel, folyamatosan keressük a leghatékonyabb mezőgazdasági megoldásokat. Az elmúlt évtizedekben munkatársaink több olyan mezőgazdasági terméket vezettek be és forgalmaztak, amelyek azóta a legismertebb gépmárkák közé tartoznak Magyarországon. Mindig is érdekelt minket, hogy lehet a gépesítést a legegyszerűbben megoldani. Az alacsony, megfizethető ár fontos, de az még fontosabb, hogy olyan gépet kapjon a partnerünk, amellyel mi is szívesen dolgoznánk. Mi sem szeretünk az elromlott gép mellett állni és az eget figyelni, hogy mikor jön az eső, ezért olyan gépekből állítottuk össze a palettánkat, amelyek ismertek és elismertek külföldön és belföldön egyaránt.

Az első telephelyünk az ártándi határátkelő mellett, Biharkeresztesen, a második pedig Dunavecsén, a Dunántúl kapujában, a Pentele-híd lábánáltalálható. Nem ismerünk megközelíthetetlen települést, hiszen ennek akét telephelynek köszönhetően könnyen be tudjuk járni az egész országot. Büszkék vagyunk, hogy rengeteg olyan ügyfelünk van, akiknek korábbi ügyfeleink ajánlottak. Olyan gépeket kínálunk, amelyekkel mi is szívesen dolgoznánk. Ezért is alapítottuk meg ezt a családi vállalkozást és sikeresen működünk lassan tíz éve.

MIBEN NEM TUDUNK SEGÍTENI?

Tudjuk, hogy ha egy vevő megtisztel minket bizalmával, akkor olyan mezőgazdasági gépet kell kapnia, amely nem hagyja cserben a szezon közepén. Épp ezért, ha Ön a piac legolcsóbb gépét szeretné megvásárolni, akkor abban nem tudunk segíteni, hiszen ezzel nem tudnánk azt garantálni, hogy nem kell hetente javítania a gyenge minőségű gépet. Viszont ha a legjobb ár-érték arányú mezőgazdasági gépet keresi, amellyel nyugodtabban folyhat a gazdálkodása, akkor szívesen leszünk az Ön partnere!

MIKET TALÁLOK A CÉG WEBOLDALÁN?

A Termékek menüpontban érdemes körülnézni, mert lehet, hogy ott találja meg azt a gépet, amely a legmegfelelőbb lenne az Ön gazdaságába. A Blog menüpontban több értékes szakmai cikket, bejegyzést talál, amelyek legtöbbször szakmai tapasztalataink, munkánk során születnek.

Ezeket olvasta már?

A PREGA mottója: adatalapú döntések – fenntartható gazdálkodás.
A mobil mezőgazdasági gépek térhódítása
A mobil, magajáró mezőgazdasági gépek alkalmazása egyre népszerűbb a világ országaiban.
Már elérhető a NAK honlapján a frissült KAP-kalkulátor.
Megnyitotta kapuit a Nemzetközi Zöld Hét
Hazánk 16 kiállítóval, 600 négyzetméteres standon képviselteti magát a rangos szakkiállításon