fbpx

NAGÉV CINK Kft.

Cím:
Telefonszám: Dunától nyugatra, Budapest: Ballai Ottó Csaba: +36-20-349-9242, Dunától keletre: Tóth Sándor: +36-20-501-2012

A NAGÉV CSOPORT

A cégcsoport több mint húsz éves múlttal rendelkező ipari vállalkozás, mely egy 25 m2-es üzemből fejlődött ki.  A NAGÉV Kft.-t Nagy Antal János 1991-ben alapította elsősorban járdarácsok gyártására szakosodott magánvállalkozásként, 100%-osan egyszemélyi tulajdonnal.
NAGÉV név ma már közismert az ipari járdarácsot felhasználók körében.
Termékei az ország minden pontján megtalálhatóak, sok nagyberuházásnál kerülnek beépítésre. Kiválóan alkalmasak egy adott támaszköz áthidalására, a személy- és teherforgalom viselésére. A termékek univerzálisak, nem csak egy adott iparághoz kötődnek.  A NAGÉV Kft. járdarácsai ideálisak az ipari üzemek, erőművek, közüzemek, hidak, lépcsők, munkaállványok, kezelőpódiumok járófelületeinek, illetve állványrendszerek járópallóinak lefedésére, biztonságos járhatóvá tételére.
NAGÉV típusú járdarácsot a hazai megrendelőkön túl külföldi érdekeltségű vállalatok is ismerik és elismerik, a termékekre igényt tartanak.  A lakossági felhasználásra gyártott lábtörlőrács és garázs előtti csapadékvízgyűjtő folyóka gyártása is jelentős mennyiséget képvisel.
A cég tevékenységét alapításától napjainkig a kiváló minőség, kedvező ár és a szállítási határidők szigorú betartása által alkotott háromszög jellemzi. A termékek saját fejlesztésűek, egy részük saját szabadalmon alapul. A céltudatos fejlesztéseket az építőipar is jelentős megrendelésekkel honorálja.
NAGÉV Kft. hazánkban a járdarács és a tűzihorganyzó üzletágban egyaránt a piacvezetők  közé tartozik.
A tulajdonos az összetett tevékenységi kör profiltisztításának keretében 2005-ben Hajdúböszörményben alapította meg a NAGÉV RÁCS Kft.-t.  A helyválasztást az üzleti szempontok mellett szakmai érvek is indokolták, hiszen a már korábban kialakult hasonló termékszerkezetű gyártóüzem kiváló hátteret biztosított a NAGÉV RÁCS Kft. tervezett új gyártási profiljához.
A gyártási technológia lehetővé teszi az egyedi igények kialakítását, különleges funkciók (árnyékolás, térelválasztás, stb.) ellátását, melyből adódóan a termékeink felhasználási területe meglehetősen széleskörű. A gyártmányok tűzihorganyzott vagy saválló kivitelben készülnek.

NAGÉV csoport acéltermékeinek megfelelő felületvédelemmel történő ellátása érdekében a menedzsment 1998-ban, Tiszacsegén egy korszerű tűzihorganyzóművet létesített. Ez az üzem jelenti ma is Kelet-Magyarország tűzihorganyzó bázisát.
A csoport tulajdonosa az üzemindulást követő néhány év múlva újabb stratégiai döntést hozott. Elhatározta, hogy megépíti az ország legmodernebb és legnagyobb horganyzó létesítményét, Budapest közlében, Ócsa város iparterületén.   Így 2011- ben megépült a NAGÉV CINK Kft.új üzeme, mely minőségével és technológiájával már most és a következő években is, az elérhető legmagasabb színvonalat képviseli.
Az ország legnagyobb horganyzóművének technológiai méretei (15 m x 1,8 m x 3 m)  a vállalatnál minden eddiginél nagyobb hasznos horganyzási  felhasználhatóságot biztosítanak. Egyszerre 7,3 tonna tömegű acélszerkezet is bevonható!
A számítógép által vezérelt és ellenőrzött automata gyártósor a leghatékonyabb és legtisztább ipari technológiát valósítja meg, mely napjaink környezetvédelmi és technológiai követelményeit is maximálisan kielégíti.

NAGÉV Kft., a NAGÉV CINK Kft. és a  NAGÉV RÁCS Kft.  olyan tudásbázist hozott létre, melynek segítségével gyors és pontos  információt tud nyújtani megrendelőinek a technológia alkalmazásáról.
A NAGÉV csoport szolgáltatásai elősegítik, hogy a partnerek mindig megbízható minőségben, gazdaságosan és a lehető legrövidebb szállítási határidők betartásával teljesíthessék saját ügyfeleik megrendeléseit.