KWS Magyarország Kft.

Cím:
Weboldal: http://www.kws.hu/
Telefonszám: +36 96/528-710

KWS – több mint 160 éves tapasztalat vetőmag-nemesítésben

A KWS csoport független, hosszú hagyományokra visszatekintő családi tulajdonban lévő vállalkozás, amely már több mint 160 éve foglalkozik vetőmag-nemesítéssel.

vetőmag-nemesítés iránt teljes mértékben elhivatott vállalkozásként a KWS minden jelentősebb növénykultúrában képviselteti magát a piacon: kukorica (siló, szemes és biogáz célú), cirok, cukorrépa, kalászos (búza, rozs, és árpa), olajos magvak (repcemag, napraforgó), és burgonya.

Az 1999-ben alakult KWS Magyarország Kft. 2006 óta 100%-os KWS tulajdonban folytatja munkáját. Az alapítást követően folyamatosan bővülő portfólió segítségével a leányvállalat évről évre egyre komolyabb sikereket ért el a hazai piacon.

Értékesítésünk legnagyobb részét forgalmazó partnereinken keresztül bonyolítjuk le, amely rugalmasabb készletelérhetőséget biztosít kisebb partnereink részére is.

A sikerek mögött komoly munka áll, hiszen csapatunk folyamatos képzésével azon vagyunk, hogy folyamatosan erősítsük pozíciónkat a piacon és a KWS csoporton belül egyaránt.