fbpx

KÉT-KATA Kft.

Cím:
Telefonszám: +36 28/465-053

A több, mint 10 éves múltra visszatekintő, családi vállalkozásként indult Két-KATA Kft. a mezőgazdasági szektor meghatározó szereplője.

A Kubota márka kizárólagos hazai forgalmazójaként japán gyártmányú Kubota fűnyírók, kompakt traktorok, mezőgazdasági erő- és munkagépek értékesítésével és szervizelésével foglalkozik Magyarország teljes területén. Tevékenységünk az alkatrészek forgalmazását is magába foglalja.

Kubota erőgépek nagy választékával (12-170LE) és teljes munkagép palettával állunk a gazdák rendelkezésére. A márka egyre szélesebb körű ismertségét eladási adataink is bizonyítják: 2017-ben közel 200 eladott erő- és munkagép. Gépeinket a japán precízség, a megbízhatóság, a gazdaságosság és az egyszerű üzemeltethetőség jellemzi.

Mi a traktorok megvásárlása után sem engedjük el vásárlóink kezét: az egész országot lefedő szervizhálózattal állunk a tulajdonosok rendelkezésére. Cégünk nem csak Kubota márkájú traktorok szervizelését vállalja. Jelenleg Magyarország területén közel 900 erőgép ellátását végzik szerviztechnikusaink.

A Két-KATA Kft. nevéhez fűződik a Távtrak (traktor rádiótávirányítóval történő vezérlése) is, ami olyan fejlesztés, ami hazánkban egyedülálló és a világ számos pontjáról érdeklődésre tett szert.

Dolgozóink (pl. szerviztechnikus, kereskedő, műszaki koordinátor) szakmai fejlődésük érdekében számos külföldi tanfolyamon vesznek részt, ezzel is biztosítva ügyfeleink számára a biztos hátteret.