IKR Agrár Kft.

Cím:
Telefonszám: +36 (34) 569 024

Az IKR Agrár Kft., az AGROFERT cégcsoport erős tagjaként, a 2012. évi akvizíciót követően látja el mezőgazdasági termelőket inputanyagokkal és szolgáltatásokkal. Ebben a folyamatban a csoport tagjaként működő AGROTEC Magyarország Kft. és az NT Élelmiszertermelő Kft. által nyújtott üzleti lehetőségek is segítik tevékenységünket. A magyarországi termelőknek számos előnye származhat abból, hogy az AGROFERT cégek stabil pénzügyi hátterű szakvállalatokként vannak jelen a magyar piacon.

Az IKR Agrár Kft. a stabil és kiszámítható likviditási helyzetére alapozva, mostanra elérte a kezdeti célkitűzést, hiszen Magyarország meghatározó mezőgazdasági kereskedelmi cégévé nőtte ki magát, jelentős műtrágya, vetőmag, növényvédőszer értékesítésével és terménykereskedelmével.

Az IKR Agrár Kft. elkötelezett abban, hogy partnerkörét folyamatosan növelje, a szolgáltatások színvonalának emelésével. Feladatunknak tekintjük, hogy kifogástalan szolgáltatás nyújtásával elégítsük ki a vevői igényeket. Cégünk elkötelezett abban, hogy partnerei gyarapodjanak az üzleti folyamatok végén mind anyagiakban, mind szakmai ismeretben.

Az IKR Agrár Kft. a világszínvonalú agronómia eredményeinek bemutatásával, valamint az új technológiák, korszerű termelési eszközök és eljárások ismertetésével segítjük partnereink versenyképes és eredményes gazdálkodását. A digitális technológiák mezőgazdasági alkalmazásának elterjesztésében is a fejlődés élmezőnyében haladunk. A magyar piacon elérhetővé tettük a precíziós gazdálkodáshoz szükséges eszközök, termékek, szolgáltatások, informatikai és üzleti megoldásait.