fbpx

Hettyei-Éptech Kft.

Cím:
Telefonszám: +36 87/550-316

Építkezne?

Egyéni vállalkozás 1997 áprilisában kezdte meg működését, 2008 októberében megalakult a HETTYEI-ÉPTECH KFT mint kivitelező és szolgáltató cég. Mindkét vállalkozás 100%-os magyar tulajdonban van.
Fejlesztéseinket és technológiánkat a külföldön szerzett gyakorlatokból és tapasztalatokból építettük fel, mely rugalmassá, versenyképessé tette vállalkozásainkat.

Tevékenységi körünket, eszközellátottságunkat folyamatosan bővítjük és fejlesztjük mindkét vállalkozás tekintetében. Ennek eredményeképpen cégünk jelentősen fejlődik a létszám, az eredményesség, a szakmai tudás és a szolgáltatási színvonal tekintetében egyaránt.

Létszámunk a két vállalkozás tekintetében eléri a közel 100 főt. Ez biztosítja, hogy az előkészítéstől a befejezésig magunk tudjuk végezni a tömegmunkák zömét. Az egyéb szakipari munkákat (villanyszerelés, gépészet, beltéri felületkészítés) a hosszú évek alatt kialakult, jól összeszokott alvállalkozókkal végezzük közösen.

Kivitelezési tevékenységünket jelenleg főleg a mezőgazdasági beruházások teszik ki: istállók, állattartó telepek, fedett etetők, terményszárítók, takarmánytárolók, terménytárolók, híg- és szerves trágyatárolók, biogáz fermentorok, komplett szennyvíz telepek, csapadékvíz- és csurgaléklé elvezetés.

Ezeken felül végzünk ipari méretű beruházásokat, közületi munkákat, társas és családi házas generál kivitelezéseket.

Kereskedelmi szolgáltatást nyújtunk az építkezésekhez szükséges építőanyagok telepi értékesítésével bérszállításával, illetve munkagépek bérbeadásával, bontási hulladékkezeléssel.