fbpx

CSEBER Nonprofit Kft.

Cím:
Weboldal: https://cseber.hu/
Telefonszám: +36 1/340-4888

CSEBER – Tizenhét éve a gazdálkodók szolgálatában

A CSEBER Nonprofit Kft. a növényvédő szerrel szennyezett göngyölegek gyűjtésére és ártalmatlanítására-hasznosítására alakult 2003-ban. A CSEBER tulajdonosai (jellemzően a nagy növényvédő szer gyártó cégek) mindig is szem előtt tartották a gazdálkodók igényeit.

Az Európai Parlament 2018. május 22-én fogadta el a „Körforgásos Gazdaság” törvényjavaslat csomagot, ami rendkívül ambiciózus célokat tűzött a tagállamok elé. Növekednek a csomagolási hulladékok gyűjtésének és hasznosításának célszámai 2025 és 2030 évre. Ezen célok eléréséhez mindannyian hozzá kell járulnunk, új ismereteket kell elsajátítanunk és új szokásokat kell kialakítanunk.

A „Három a magyar igazság” szemléletformáló kampányunk célkitűzése a göngyölegek háromszori kiöblítésének széles körű elterjesztése és meggyökereztetése.

A 2020. évtől kiegészítjük programunkat a 75%-os visszagyűjtési arányt célzó kommunikációnkkal is, mely a „Négyből legalább hármat” elnevezést kapta.

Bízunk benne, hogy környezettudatos szemléletformáló kezdeményezéseink széles körben elterjednek partnereink aktivitásának köszönhetően és meghallgatásra találnak a magyar gazdálkodók körében.

Fenyvesi Rita
ügyvezető
CSEBER Nonprofit Kft.