BASF Hungária Kft.

E-mail: basf@basf.com
Telefonszám: +36 (1) 250 9700
Cím: Magyarország , 1133 Budapest, Váci út 96

Technológiával a pontos mezőgazdaságért

A gazdálkodás napjainkra minden korábbinál komplexebb tevékenységgé változott. Az időjárás kiszámíthatatlansága, a kártevők és gyomok elleni védekezés nehézségei, a piaci áringadozások, a természeti erőforrások szűkössége, és a Föld túlnépesedése komoly kihívást jelent a mezőgazdaság számára. Ezek a kihívások is arra ösztönzik a BASF-et, hogy folytassa elkötelezett munkáját az innovatív megoldások fejlesztése céljából, és segítse a gazdálkodókat a lakosság növekvő élelmiszer iránti igényének kielégítésében.

Piacvezető társaságként a BASF a gomba-, rovar-, és gyomirtószerek valamint vetőmag-kezelési módszerek széles skáláját kínálja, és ezáltal segít a gazdálkodóknak a terményminőség és a terméshozamok fenntartható javításában. Az ügyfelek valós igényeit figyelembe vevő innovatív tevékenységünk eredményeként, az általunk kifejlesztett technológiákkal a növények egészségesebbek, erősebbek és a stresszfaktorokkal (például hőséggel vagy szárazsággal) szemben ellenállóbbak lesznek.

A BASF számos intelligens megoldást kínál a városi és vidéki területeken problémát jelentő kártevők ellen is. Az épületeket a termeszektől megvédő termékektől, a vektorok által terjesztett betegségeket hatékonyan megelőző szúnyoghálókig, számos termékkel segítünk ügyfeleinknek az otthonok, irodák és vendéglátó egységek tisztaságának és fertőzésmentességének megőrzésében.

Ezeket olvasta már?

Újra kell gondolni a szőlővédelmet
Beszámoló a BASF szőlő VIP rendezvényéről.
A repce téli védelmét a gombaölő és regulátor hatású Metkon™ használata biztosítja.
Összefogással megszületett a zárt áttöltőrendszer
A mezőgazdasági iparág vezetői összefognak, hogy bevezessék a zárt áttöltőrendszert az európai gazdálkodók számára.
A klímaváltozás hatása az őszi vetésű növényekre
Szegeden tartottak kalászos- és repcetanácskozást.