Hirdetés

Axiál Kft.

E-mail: axial@axial.hu
Telefonszám: +36 79 525 000
Cím: Magyarország , 6500 Baja, Szegedi út 147.

bajai központú, 19 telephellyel országos lefedettségű AXIÁL Kft. mezőgazdasági és építőipari gépek forgalmazásával, s ezekhez megbízható háttérszolgáltatások nyújtásával foglalkozik. Az AXIÁL Kft. több mint negyed évszázados fennállása során az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar vállalkozássá nőtte ki magát.


Az AXIÁL Cégcsoporthoz tartozik a 2001-ben alakult, gépbérletre és bérmunka szolgáltatásra szakosodott MANAX Kft. is, s a 2007-ben különálló szervezetté vált AFS Kft. (Axiál Financial Services), amely az anyavállalat Hitelosztálya által felhalmozott tapasztalatokra épülve lett pénzügyi szolgáltatásokat közvetítő vállalkozássá.


Mára cégünk hazai leányvállalatai mellett külföldi érdekeltségekkel is rendelkezik, ilyen a szlovák HRIADEL' és a román MUNAX cég, amelyek vállalkozásunkéhoz hasonló tevékenységet folytatnak a szomszédos országokban.


Szívünkön viseljük a jövő szakember generációjának képzését is, ezért hoztuk létre a több elemből felépülő "AXIÁL a Jövő Szakembereiért" programot. A program az ágazati szakemberek elméleti és gyakorlati oktatását szolgálja, valamint több középfokú és felsőfokú oktatási intézménnyel, illetve beszállítóinkkal történő együttműködést foglalja magában. Meggyőződésünket tevékenységünk mottójául választott Henry Ford idézet adja vissza hűen:

„A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség, a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye.” Henry Ford

 

Ezeket olvasta már?

Az adat a magyar agrárium új erőforrása
A gazdálkodásból származó hatalmas adattömeget helyesen rendszerezve, feldolgozva jövedelmezőbbé válik a termelés.
Innovatív mezőgazdaság– mi is az a Big Data?
A Big Data kikerülhetetlen fogalom, hiszen az adatok megfelelő elemzése igazi versenyelőnyt jelenthet.
Horsch sekély és ultrasekély talajművelés
A Horsch két talajművelő gépet alkotott a sekély és ultrasekély talajművelésre, ez a Cruiser és a Finer.
KITE – Gépéletút-szolgáltatások
Gépéletút-szolgáltatások a KITE Rt.-nél.