Arysta LifeScience Magyarország Kft.

E-mail: info-hu@arysta.com
Telefonszám: +36 1 335 2100
Cím: Magyarország , 1138 Budapest, Tomori u. 34.

Az Arysta LifeScience arra törekszik, hogy világszerte olyan vállalatként váljon ismertté, amely biológiai készítményeket alkalmaz a mezőgazdaságban, ezáltal új normákat állít fel a növényvédelemben is.

Az Arysta LifeScience Magyarország modern, haladó megoldásokat biztosít a fenntartható növénytermesztés számára. Csávázó- és növényvédő szereink, valamint biológiai készítményeink széles választékát fejlesztjük és kínáljuk. Mind a kertészeti, mind pedig a szántóföldi termelésben részt vevő szakemberek találhatnak igényüknek megfelelő terméket, ajánlatot.

Forgalmazói igényeket is figyelembe véve, innovatív megoldásokat tudunk nyújtani partnereink számára a növényvédelem, a pázsitkezelés és a közegészségügy területén.

Az Arysta LifeScience Noguères-ben (Franciaország) és Ougrée-ben (Belgium) található gyárai a herbicidek, fungicidek és inszekticidek fejlesztésére, gyártására szakosodtak, Saint-Malo-ban (Franciaország) lévő gyárunk a biológiai készítményekre fókuszál, az Evesham-ben (Anglia) működő fejlesztő központban pedig a csávázószereink készülnek.

Ezeket olvasta már?

Először tudjuk meg, hogy mit nem tudunk – induljon végre az adatalapú gabonatermesztés!
Elérhető a Nufarm friss növényvédelmi kézikönyve
A Nufarm letölthető termékkatalógusa mindazt az információt részletesen tartalmazza, amelyre önnek szüksége lesz 2020-ban a növényvédelmi feladatok összeállításához.
A vezető vállalkozások túlnyomó többsége már most az információkat tartja a legértékesebb erőforrásnak.
Előnyök és korlátok: mit tudnak és tudhatnának a drónok?