Agrospic Kft.

E-mail: iroda@agrospic.hu
Telefonszám: 0625260290
Cím: Magyarország , 2433 Sárosd, Seregélyesi u. 8/A

Az Agrospic Kft 2000. decemberében alakult. A vállalkozást a Kverneland termékek forgalmazására hoztuk létre. Kereskedelmi tevékenységünket 2001. január 11-én bejegyzett társaságként kezdtük. Az első évben kizárólag alkatrész forgalmazást végeztünk nettó 30 millió forint értékben.

A 2002-es évtől lehetőség nyílt gépértékesítésre is, miután megteremtettük annak személyi és tárgyi feltételeit. Még ebben az évben az addigi bérleményből beköltöztünk saját telephelyünkre. Termékpalettánkat folyamatosan bővítettük, melynek során alapvető szempontként a kiváló minőségre és a jó ár-érték arány elérésére koncentráltunk. Az általunk forgalmazott gépek Európa hét országának 18 mezőgazdasági gépgyárából származnak.

A szállító és vevőkör folyamatos bővülése miatt, a megnövekedett feladatok elvégéhez új munkatársakra volt szükség. A csapat így évente átlagosan egy munkatárssal bővült. A termékekre vonatkozóan az értékesítéshez szükséges garanciaszolgáltatást cégünk végzi. Vevőink munkabiztonsága érdekében szerviz szolgáltatásunkat is folyamatosan fejlesztjük. Munkatársaink rendszeresen részt vesznek a gépgyárak továbbképzésein a szükséges új ismeretek elsajátítása érdekében.

Partnereink részére beruházási terveik megvalósításához, pályázatok készítéséhez és banki finanszírozáshoz is segítséget nyújtunk. Igény esetén ügyfeleink használt gépeinek értékesítésében is közreműködünk.Tevékenységünket megalakulásunk óta eredményesen folytatjuk, az eltelt hat év alatt árbevételünket több mint tizenháromszorosára növeltük. Ezt a növekedést kiváló munkatársaim szakértelme, szorgalma és kitartása eredményezte. Vállalkozásunk fő célja, hogy a mezőgazdasági vállalkozások – melyek az ország felszínét, ezt az „ alig százezer négyzetkilométert „ rendben tartják – munkájukat korszerű eszközökkel, gazdaságosan és a XXI. század emberéhez méltó módon végezhessék.

Ehhez a feladathoz biztosítunk a partnereink részére csúcsminőségű technikai eszközöket mint a Kverneland csoport teljes palettáját, a Vicon zöldtakarmány gépsorát, a Dammann permetezőgépeket és a Jean de Bru munkagépeket valamint a Schäffer és Weidemann rakodógépeket továbbá a Zetor traktorokat.

Ismerje meg kínálatunkat és kérjen további információkat!