Kulcsszó: szőlő
A Kárpát-medence kincsei határon innen és túl
Az immár több mint egy évtizede minden év augusztus második felében megtartott hagyományos kecskeméti „Alföldi kenyér, szőlő és bor” rendezvény az idén is számos látogatót vonzott.
Két betegséget egy csapásra!
Jézus születése előtt 400 évvel Thukydidész görög történetíró már így írt.
Számvetés és latolgatás
Ha az ember nemcsak a mának él, és szeretne az orránál tovább látni.
Beszélgetés Vágvölgyi Sándorral, a Fleischmann Rudolf-díj egyik kitüntetettjével
Vágvölgyi Sándorral jó húsz évvel ezelőtt ismerkedtem meg egy szakmai rendezvényen.
Feldolgozva mindig többet ér
Van, aki beleszületik, van, aki beletanul, és vannak sokan, akik komoly más irányú szakmai tanulmányok után térnek vissza a gazdálkodáshoz.
A szőlő növényvédelme – újragondolva
Ezzel a címmel hívta az érdeklődő termelőket és szakembereket III. Tokaji borvidéki szakmai tanácskozására és szabadföldi bemutatójára a Biocont Magyarország Kft. és a házigazda Tokaj-Oremus…
A csemegeszőlő termesztéséről
A gyümölcsök között egyik legfinomabb és legértékesebb az étkezésre használt friss szőlő, vagyis a csemegeszőlő.
Múlt nélkül nincs jövő!
A legtöbb szülő kötelességének tartja úgy felkészíteni gyermekét az életre, hogy szeretettel átadja számára mindazt a megszerzett tudást, amit ő maga is kapott a hosszú évek alatt.
Nufarmer magazin – ingyenesen letölthető szakmai kiadvány
Nyári lapszámunk fő témája az őszi kalászosok föld alatti és föld feletti védelme, azaz a vetőmagcsávázás és az őszi gyomirtás.