Új, bőtermő szilvafajták bemutatója a Ceglédi Kutatóállomáson
Új szilvafajták veszik át a hagyományosok helyét a gyümölcsösökben – bemutatjuk a legjobbakat.
Új szilvafajták veszik át a hagyományosok helyét a gyümölcsösökben – bemutatjuk a legjobbakat.
A cefremaradék igen kedvező tápelem-tartalmú hulladék, de oldott sótartalma miatt másodlagos szikesedést okozhat.
Összefogással, közösségi standokon magyar borok és pálinkák sikeres bemutatója a ProWein szakvásáron.
Október közepéig kell cselekedni.
Hagyományteremtő barackünnep Göncön
Kiderült, hogy ár-érték arányban melyik a legjobb termék.
Az első hazai lekvár, amit a japánok kóstolhatnak
Talán nagyon fondorlatos, ugyanakkor tudatos mesterségtársításnak lehetne nevezni azt a helyzetet, amikor úgy választ az ember életreszólóan hasznos elfoglaltságokat, szakmákat, hogy gyakorlásuk közben megfelezi az évet. Egyik felében profi méhész és méztermelő, annak minden fortélyával, gondjával és nehézségével, másik felében pálinkafőző mester, a háta mögött egy saját objektummal, élvezve az emberek bizalmát és nagyrabecsülését. […]
A mezőgazdasági termelés és feldolgozás régi-új tevékenységi körrel bővült az utóbbi években, amit egy kicsit a kényszer is szült. Az országban megtermett temérdek gyümölcs nem akart gazdára találni, […]