Megint itt a lepke, megint lesz aflatoxin?
Így csökkenthető a termelés során a gombatoxinokból eredő élelmezés-egészségügyi kockázat.
Így csökkenthető a termelés során a gombatoxinokból eredő élelmezés-egészségügyi kockázat.
Tavaly óta 12%-kal nőtt az élelmiszer-biztonsággal kapcsolatos uniós bejelentések száma.
A zöld és a fehér spárga aránya a termékszerkezetben, illetve a termelési kockázatok csökkentése kulcskérdés lehet.
Zöldségről, gyümölcsről gabonára váltani nem túl jó ötlet. Mégis területet veszítünk a termelési kockázatok miatt.
A Kukorica Kör ingyenes, kétórás, online tréningje az Aspergillus-fertőzés (aflatoxin) kockázatának csökkentéséről.
A második napján, a Gabonatermesztők Országos Szövetsége által szervezett szakmai rendezvényen. Ennek megfelelően a kérdései is sorra kerültek.
Megnőttek a málnatermesztési kockázatok, más bogyósokra váltanának a marokkói termelők.
A jövedelemszint az ötéves átlag körül van a mezőgazdaságban, a termelési kockázatok viszont az egekben.
A mezőgazdasági termelésben minden beruházásnak a klímaváltozásra kell fókuszálnia.
A termelés eszközeit és eredményét védeni kell a váratlan káreseményektől. Erre való a mezőgazdasági biztosítás.