Fekete szederből vegyszermentes termékek a Büttl családtól
Egészséget termelnek: fekete szederből vegyszermentes gyümölcslét, szörpöt, dzsemet készít a Büttl család Nagyszokolyon.
Egészséget termelnek: fekete szederből vegyszermentes gyümölcslét, szörpöt, dzsemet készít a Büttl család Nagyszokolyon.
Lekvárt, mézet, szörpöt és ivólevet kóstolhattak azok a szerencsés zsűritagok, akiknek az idei Kézműves Finomságok versenyén kellett dönteniük.
A „kézművesség” a felhasznált összetevőkről, az anyagokról és a termékek előállításához használt folyamatról szól.
Itt a kézműves termék alatt nemcsak sajtot értenek.
A rendkívül energikus, szemmel láthatóan minden helyzetben jó szándékú, a kétkezi munkában hívő Tóth Ágnes le sem tagadhatná, hogy vonzódik a vidéki élethez, az állatokhoz.