Olcsó a búza, mégis drága a kenyér – Ki nyerészkedik rajta?
Melyik gyártási fázisban drágul meg a kenyér, és mikor lesz olcsóbb?
Melyik gyártási fázisban drágul meg a kenyér, és mikor lesz olcsóbb?
Megalapozott döntések, összehangolt munka a szántóföldtől az asztalig – ez kell a jó pékáruhoz.
Pár százalékos csökkenés már tapasztalható azon termékek körében, amelyek korábban a leginkább drágultak.
Ha két vagy több üzleti partner egyesíti készségeit és képességeit, az eredmények lenyűgözőek lehetnek.
A gáz és a kenyér ára ugrott meg leginkább.
A sütőipar panaszát a búzakísérletek eredményei is igazolták.
A gabona betakarítása rendben lezajlott, de a mezőgazdasági termelők talajelőkészítő munkájához hiányzik a csapadék.
A fogyasztói szokások változása leginkább a sütőiparban okoz látványos átrendeződést.
Az immár több mint egy évtizede minden év augusztus második felében megtartott hagyományos kecskeméti „Alföldi kenyér, szőlő és bor” rendezvény az idén is számos látogatót vonzott.
Tartalomjegyzék Dérrel-dúrral Az idén sokszor érkezett dérrel-dúrral az aranyat érőnek titulált májusi eső. A front átvonult egyszer, átvonult kétszer, s ahogy a matematikusok mondják, előbb-utóbb átvonul n-szer. Lehet ellene apellálni, bele lehet törődni, s idővel […]