Hajdina: csak most kezd igazán trendivé válni 2024. január 5.2024. január 5. Szerző: Rik Gabi (SzuperAdmin) 2024. január 05. A pohánka, azaz a hajdina a globális trendek alapján épp olyan karrier előtt áll, mint a zab.
A pazarlás csökkentése mellett a rövidebb ellátási láncok jelenthetik a megoldást 2022. november 28.2022. november 25. Szerző: Rik Gabi (SzuperAdmin) 2022. november 25. A fenntartható, lokális élelmiszerrendszereket kellene előnyben részesíteni és erősíteni.
Így vásárolok és étkezem járvány idején 2021. április 2. Szerző: Rik Gabi (SzuperAdmin) 2021. április 02. A tartós veszélyhelyzet fogyasztásra gyakorolt hatásait kutatja a Nébih.
Pohánka: pár trükk, és másodvetésben is „kukoricás” hasznot hoz 2020. november 21.2020. november 21. Szerző: Gálfi Zoltán 2020. november 21. Egy könnyen szelídíthető félvad kultúrnövény.
A magyar baromfiágazat aktuális kérdései 2020. július 14.2014. november 19. Szerző: Rik Gabi (SzuperAdmin) 2014. november 19. Az ágazat egészét tekintve az idei esztendő felemásra sikeredett, így az értékelést kezdhetnénk az elcsépelt frázissal is.