A talaj íze egy pohár borban
A terroir-kutatócsoport tevékenysége révén a magyar borok jobban pozícionálhatók lesznek a világpiacon.
A terroir-kutatócsoport tevékenysége révén a magyar borok jobban pozícionálhatók lesznek a világpiacon.
A Borkonferencia kényes szakmai kérdéseket is feszeget és tapasztalatokat oszt meg.
A szőlőt egész élete során jellegzetes mikroorganizmusok kísérik, kezdve a fiatal növénytől az öregedő tőkéig.
A borászoknak számos kihívással kell szembenézniük, például a kiszámíthatatlan időjárás, a kártevők és a növényi betegségek…
Agrárinnovációk és piaci trendek – útmutatás, kapcsolatépítési lehetőség a szőlő, bor és gyümölcs ágazat szereplőinek.
Hat hónappal a nyitás előtt nem sok kiállítói hely maradt, érdemes lépni mielőbb, hogy ne maradj le szőlő-, bor témában.
A növénykondicionálóval végzett kezelés hatása szemmel látható.
Összefogással, közösségi standokon magyar borok és pálinkák sikeres bemutatója a ProWein szakvásáron.
Növényvédelmi szempontból a tavalyi évjárat a szélsőségek éve volt, akár dűlőnként változó volt a szőlőbetegségek súlya.
Kitartó munkával és tudatos marketinggel már az elmúlt években is a jövőre összpontosították figyelmüket.