Borászatoknál vizsgálták a talaj és a bor kapcsolatát
Talajszelvényeket ástak: a bor és a talaj kapcsolatát vizsgálták borászok és talajos szakemberek 11 borászatnál.
Talajszelvényeket ástak: a bor és a talaj kapcsolatát vizsgálták borászok és talajos szakemberek 11 borászatnál.
Díjnyertes borászatok szőlőiben feltárják a talajt. A bor és a terroir kapcsolatát a HNT és az MTT közösen vizsgálja.
A borok jobbak lettek, mint fél évszázada, azonban vita folyik arról, vajon jobbak-e, mint 20 évvel ezelőtt…
UV-C fénnyel világítják meg a szőlőültetvényt, így védik a gombabetegségek ellen a Szerencsés Borháznál.
A terroir-kutatócsoport tevékenysége révén a magyar borok jobban pozícionálhatók lesznek a világpiacon.
A Borkonferencia kényes szakmai kérdéseket is feszeget és tapasztalatokat oszt meg.
A szőlőt egész élete során jellegzetes mikroorganizmusok kísérik, kezdve a fiatal növénytől az öregedő tőkéig.
A borászoknak számos kihívással kell szembenézniük, például a kiszámíthatatlan időjárás, a kártevők és a növényi betegségek…
Agrárinnovációk és piaci trendek – útmutatás, kapcsolatépítési lehetőség a szőlő, bor és gyümölcs ágazat szereplőinek.
Hat hónappal a nyitás előtt nem sok kiállítói hely maradt, érdemes lépni mielőbb, hogy ne maradj le szőlő-, bor témában.