termék

A Szentlőrinci Gazdanapok augusztus 2-a és 4-e között várja a szakmai és nagyközönséget.
A repcevetőmag-piac dinamikusan változik, évről évre jelentős a genetikai haladás.
Arassa le ön is a hasznot a Bayerrel!
Gyommentesség, növényvédelem a napraforgó-termesztésben
Az olaszországi SEPPI M. kiemelkedik azok közül a gyártók közül, amelyek szár- és nyesedékzúzót, erdészeti zúzógépet gyártanak.
A szántóföldi növénytermesztők számára a kora tavasz már sok feladatot tartogat.
Már a lakosság is vásárolhat a varingshop.hu weboldalon
Különleges évet hagytunk magunk mögött
A 2019-es szezonra való felkészülés jegyében Siófokon és Szolnokon tartott – a kalászosokra fókuszáló – szakmai rendezvényeket a BASF Hungária Kft.
Bár a méhek gyógykezelésére fejlesztették ki, fipronil-tartalma miatt komoly károkat okozott a Destruktor 3,2% koncentrátum, amit a Nébih azonnal ki is vont a forgalomból.
Ha lecserélné meglévő készülékét, vagy ha új beruházáson gondolkodik, most érdemes az Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft.-nél GPS-es sorvezető, vagy gabona nedvességmérő készüléket vásárolni!
Soha rosszabb évet a mezőgazdaságnak, mint 2018 volt!
Gépek, alacsony üzemeltetési ár mellett, szántóföldi, kertészeti, kompakt és univerzális kivitelben egyaránt megtalálhatók.
A kábítószerek után, a szervezett bűnözés második legjövedelmezőbb bevételi forrása az élelmiszerlánchoz tartozó termékekkel kapcsolatos visszaélés.
Története második legjobb hazai eredményét érte el a Vaderstad Kft.
Napjainkban a nitrogénműtrágyák széles palettája áll a felhasználók rendelkezésére. A helyes termékválasztáshoz azonban ismernünk kell talajadottságainkat, hogy a legmegfelelőbb összetételű és nem utolsósorban kiváló minőségű, kedvező ár/érték arányú készítményt választhassunk.
A kínai delegáció és az agrárminiszter-helyettes a két ország közötti közös mezőgazdasági együttműködés lehetőségéről tartott megbeszélést.
11 éve a Valkon Kft. élén
Megérkezett Magyarország legújabb hibridrepce márkája, az InVigor.