precíziós gazdálkodás

A 2021-es Európai Precíziós Gazdálkodási Konferenciát 2021. július 19-22. között rendezik meg.
Kiemelt helyen az ökológiai és a precíziós gazdálkodás.
Az agrárképzést népszerűsítették a Szakmák Éjszakáján.
A legnagyobb hazai integrátor egyik legújabb innovációs szolgáltatása a komplex Gépéletút program.
Szemléletváltás a másodvetések használatában
Január elején a Valtra videós sajtótájékoztatón ismertette legfrissebb fejlesztéseit.
A XXI. században elszakadtunk attól a gondolattól, hogy élelmiszert termesztünk talajainkon, e helyett leromlott földeken állítunk elő árucikkeket
KITE növényvédelmi és precíziós gazdálkodási továbbképzés
Az esemény központi témája - az agronómia jelentősége a precíziós gazdálkodásban - izgalmas és a jövőbe mutató, a társ-tudományterületek széles spektrumát felölelő előadások megtartására adott lehetőséget.
A sorvezető GPS-ek már minden gazdaság elengedhetetlen részét képezik függetlenül attól, hogy mekkora területen foglalkoznak szántóföldi növénytermesztéssel.
A jövő agronómiája, az agronómia jövője
Az agronómia hatása a technológiára, avagy a precíziós gazdálkodás haszna
A képzés célja, hogy bemutassa a modern technológiák vívmányait, és annak integrálási lehetőségeit a precíziós gazdálkodásban.
Ajánljuk szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozó gazdálkodóknak, gazdaságok vezetőinek, termelésirányítóinak, agrárgépészeknek.
Kecskemét, 2019. 02. 07.
Ki az évtizedek óta megszokott és jónak tartott módon, ki pedig a legújabb tudományos és technológiai eredményekre támaszkodva igyekszik végrehajtani az alaptrágyázást.
Az időjárás állomás kiemelkedően fontos eszköz a fenntartható mezőgazdaság és a precíziós gazdálkodás számára.
Együttműködési megállapodást írt alá az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) és a KITE Zrt. az aszály- és belvízkárok mérséklésének érdekében....
Az 1973 óta töretlenül fejlődő társaság ma már részvénytársaság formájában igyekszik megfelelni annak a vezérelvnek, amelyet a kilenc alapító szövetkezet...
A kiállítás egyik legnagyobb érdekességeként a standon végigsétálva élő kukoricanövények között tekinthették meg a KITE Zrt. technológiai ajánlatát.